Muntatge amb l'Estadi de Montilivi i Michel Sánchez a baix a l'esquerra i un cercle difuminat a dalt a la dreta

L'extrem al radar del Girona FC

L'equip de Michel ja pensa reforçar-se davant la més que probable baixa de Savinho

El Girona està fent la millor temporada de tota la seva història. El bon joc de l'equip de Michel unit a l'explosió de jugadors molt talentosos com Savinho, Dovbyk, Ian Couto o Tsyhankov han fet encendre les alarmes dels grans clubs d'Europa per intentar endur-se algunes de les peces més preuades de l'equip gironí.

I és que un dels noms que ha sonat i que podria tenir el futur lluny de Montilivi la temporada que ve, és l'extrem esquerre Savinho.L'internacional brasiler, als 19 anys, està completant una temporada superlativa i és una de les peces claus a l'engranatge de Michel a la parcel·la ofensiva. Savinho té molts números d'abandonar la disciplina del Girona per fer el salt a un gran d'Europa.

El Girona ja pensa a Eduard Spertsyan

Un dels jugadors que ho està brodant a Europa és l'extrem esquerrà del Krasnodar, Eduard Spertsyan. L'armeni porta 8 gols i 5 assistències en 20 partits , i manté el seu equip segon classificat a tan sols 1 punt del Zenit de Sant Petersburg.

The Rising Star of Armenia - Eduard Spertsyan 💎 2023ᴴᴰ

Format a les categories inferiors del Krasnodar, Spertsyan als seus 23 anys sap que li toca fer el salt a una de les grans lligues del continent europeu . La lliga russa ja se li queda petita a l'hàbil extrem esquerre i el Girona sap que podria ocupar perfectament la possible vacant que deixi lliure Savinho amb la seva més que possible sortida del club.

Sperstsyan, un futbolista polivalent per 18 milions d'euros

La taxació actual del futbolista armeni ronda els 18 milions d'euros, una quantitat a priori assumible per al Girona FC . Spertsyan també pot jugar com a segona punta, oferint un ventall d'opcions per a Michel en funció de la disposició tàctica que vulgui disposar al terreny de joc. Sperstsyan explota molt bé la seva capacitat de rematada a prop de l'aèria, cosa que podria ser un bon complement a Dovbik , si l'ucraïnès no se'n va al mercat d'estiu. Però, com ja hem comentat, la seva altra ubicació seria la d'extrem a l'ala esquerra on té una gran capacitat de desequilibri.

Des de la secretària tècnica que dirigeix Kike Cárcel ja fa setmanes que estan treballant per armar una molt bona plantilla que pugui competir en diverses competicions alhora, amb jugadors talentosos i experimentats, i que permetin al club fer un bon paper on serà el seu primera experiència europea de tota la seva història.