Muntatge amb l'equip de la Reial Societat, una ombra negra al centre i un cercle de Take Kubo amunt a la dreta

La Reial Societat pensa en un jugador infravalorat en cas que Kubo marxi

L'arribat d'un jugador de la Lliga EA Sports davant de la més que probable sortida de Kubo

Take Kubo és un dels futbolistes més determinants de la lliga, i que va arribar al futbol professional amb la vitola d'haver de ser una de les grans estrelles a nivell continental. Lluny de ser un referent de primera línia, el rendiment de Take Kubo ha estat molt bo per tots els equips pels quals ha passat fins ara.

A la Reial Societat és un dels fixos a l'extrem dretà d'Imanol Alguacil, havent disputat 23 partits en què ha marcat 7 gols i ha brindat 3 assistències . Kubo és un dels jugadors més desequilibrants de l'equip donostiarra i ha demostrat tenir una gran connexió amb davanters com ara Sadiq o Mikel Oyarzabal.

La sortida de Kubo propiciaria l'arribada d'Isi Palazón

El japonès té molts números de marxar aquesta temporada, ja que cal recordar que té contracte amb la Reial fins al 2027 i on el Reial Madrid té el 50% de la plusvàlua d'una possible venda, la qual podria rondar els 60 milions d'euros si tenim en compte les informacions del portal Transfermarkt.

Golazos de Isi Palazón

La més que probable sortida de Kubo ja tindria substitut, i aquest seria el del jugador del Rayo Vallecano Isi Palazón . Tot i que no està completant una de les seves millors temporades, en un equip que està lluitant per no baixar, Isi va renovar amb el club vallecà fins al 2028. Aquest any ha jugat 29 partits en què ha anotat 3 gols i ha donat una assistència .

Isi Palazón, una opció per a la banda dreta d'Imanol Alguacil

El Rayo Vallecano estaria disposat a negociar una possible venda pel seu jugador de 29 anys, i que el preu de mercat rondaria els 10 milions d'euros . La possible arribada d'Isi és vista amb bons ulls pel tècnic basc Imanol Alguacil que veu a Isi un futbolista que pot ocupar tant la banda dreta com també actuar a la zona de la mitja punta darrere del davanter. La polivalència i capacitat de fer l'última passada d'Isi li fan un ferm candidat a suplir la sortida de Kubo al proper mercat d'estiu.

A més, la Reial Societat podria suposar una de les últimes opcions perquè Isi aconsegueixi arribar a un equip que disputi competicions europees, ja que els donostiarres ocupen en aquests moments la 6a posició a la taula classificatòria, mantenint el València a 5 punts de distància. El futbolista murcià del Rayo, que va arribar el 2020 procedent de segona divisió, estaria davant de fer un nou salt de qualitat en la seva carrera professional fitxant per un equip amb clares aspiracions europees el proper any.