Muntatge amb l'Estadi de Gran Canari i una ombra negra al centre amb l'escut del Racing de Santander

La UD Las Palmas convenç un futbolista del Racing de Santander

El davanter que està destacant a l'equip càntabre podria fer el salt a primera

La UD Las Palmas està treballant per confeccionar un projecte ambiciós per a la temporada que ve. L'equip de García Pimienta està sent una de les revelacions aquest any, tot i que en les últimes jornades l'equip s'ha desinflat una mica, però en què han fet una campanya de més a menys.

Aquest bon fer al primer tram del curs li ha permès a l'equip canari ocupar una 12a posició a la taula, amb 37 punts , i que li donen certa tranquil·litat per poder mantenir-se a la Lliga EA Sports una temporada més. És per això que la secretaria tècnica ja treballa des de fa setmanes per armar una plantilla forta que pugui continuar aspirant als objectius aconseguits aquest any.

La UD Las Palmas decidida a anar a buscar Íñigo Viciente

I un dels noms que s'estudien a l'agenda de l'equip insular és el de l'extrem esquerre del Racing de Santander, Íñigo Vicente . El davanter de Derio està completant una temporada estel·lar, convertint-se en un dels futbolistes més determinants de la Lliga Hypermotion fins ara. Vicente ha anotat 3 gols i ha repartit 12 assistències en els 32 partits que ha disputat fins ara . Uns números que ho avalen per ser un clar candidat a militar a primera divisió l'any que ve.

Gol de Íñigo Vicente al Leganés

La UD Las Palmas sap que tenir un jugador de banda amb gran capacitat d'un contra un i que pugui alimentar amb bones passades davanters infal·libles a l'àrea com Sandro o Munir, pot ser capital per a l'equip per fer un gran salt de qualitat. I en aquests plans tenen molt present Íñigo Vicente per l'excelsa temporada que està fent.

Clàusula de 6 milions d'euros per Íñigo Vicente

Vicente té contracte amb el Racing de Santander fins al juny de 2027 , no en va això el club càntabre no posaria cap trava a la seva sortida si la UD Las Palmas abona els 6 milions d'euros de la seva clàusula . Una quantitat que per a l'equip insular és actualment més que assumible i que ja hauria començat a negociar amb el Racing de Santander pel futur traspàs del jugador.

Sens dubte, la inversió per Íñigo Vicente seria de les més elevades en la història recent de la UD Las Palmas, ja que jugadors tan importants a la plantilla com el cas de Sandro van arribar al club per 1'5 milions d'euros. Un esforç econòmic que el club insular està disposat a fer, en espera dels ingressos que percebi per algunes de les sortides, i que tenen com a objectiu continuar sent un equip competitiu a primera divisió.