Brais Méndez, de la Reial Societat

La Reial Societat diu NO a l'oferta del Tottenham per Brais Méndez

Els 'Spurs' van presentar una quantitat insuficient a l'entitat 'txuri-urdin' i Brais Méndez, de moment, no jugarà a Londres

Corren temps gloriosos al Reale Arena. La Reial Societat ja s'ha establert com a un dels equips capdavanters a Espanya. De fet, sense anar més lluny, van acabar a la quarta posició el curs passat i estan podent disputar la Champions League aquest any.

Ara han pogut arribar a les semifinals de la Copa del Rei, on van caure eliminats davant d'un històric Mallorca. A LaLiga no estan ubicats en tan bona posició com la temporada anterior, però continuen lluitant per endinsar-se en competició europea. I tot això no és producte de la casualitat, ni de bon tros.

Imanol Alguacil ha aconseguit construir un equip sòlid i talentós integrat per jugadors que han comprès la doctrina del tècnic. Un dels que millor ha encaixat i millor nivell està mostrant és Brais Méndez. Tant és així que, de fet, ja ha rebut una oferta d'un gran de la Premier League, el Tottenham.

L'oferta dels 'Spurs' per Brais Méndez

El migcampista gallec va arribar a l'entitat donostiarra l'estiu del 2022, firmant un contracte de sis anys. Per tant, la seva relació amb la Reial Societat no s'acaba fins al 2028. Així i tot, el Tottenham ha volgut presentar una oferta per intentar convèncer l'entitat basca que deixin sortir el jugador.

Tot i això, la quantitat oferta ha resultat gairebé insultant pels directius de la Reial Societat, que no han dubtat a rebutjar-la. L'equip londinenc posava sobre la taula 30 milions, xifra que està fins i tot per sota del seu valor de mercat actual (40M, segons Transfermakt).

Per tant, encara que la Reial Societat no es mostra totalment reticent a vendre Brais Méndez, sí que esperen rebre una quantitat molt més elevada. Sobretot, d'un equip amb el poder econòmic dels Spurs .

TOP GOLES Brais Méndez LaLiga 2022/2023

Els números de Brais Méndez

Sembla complex imaginar-se un onze titular d'Imanol Alguacil en què no aparegui el nom de Brais Méndez. El gallec és una peça clau als esquemes de l'equip basc i així ho demostren les seves 35 participacions aquesta temporada. En elles, ha aconseguit anotar 6 gols i concedir 6 assistències, gens malament per a un centrecampista.

Això sí, hi ha un registre en què el gallec no acaba de brillar: els llançaments de penal. Aquesta temporada ja n'ha errat 3 i, a més, un va passar durant el duel de tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Si ho hagués anotat, el seu equip estaria, probablement, classificat per a la final.