Estadi del RCD Espanyol sense públic i sense jugadors a la gespa

El RCD Espanyol anuncia una trista notícia que afecta un dels seus futbolistes

Una notícia trista després de l'alegria de la remuntada al camp de la SD Eibar

L'extrem dret del RCD Espanyol, Jofre Carreras, es va fer ressò de la fatídica notícia poques hores després de la remuntada (2 a 3) al camp de l'Eibar i que manté l'equip periquito en posicions d'ascens directe a la Lliga EA Sports. Carreras, va sortir de titular i va arribar a disputar 70 minuts d'un matx que es va decidir als minuts finals.

El que va ser una nit màgica a Ipúrua per a l'espanyolisme, es va convertir en tragèdia després de conèixer-se, a primera hora de la tarda, la mort de la mare del futbolista Jofre Carreras, Cristina Pagès.

Les xarxes socials espanyolistes s'han bolcat amb el tràgic succés

Les xarxes socials periquites s'han omplert de missatges de condol per la mort de la mare de Jofre Carreras. I és que no l'única experiència fatídica que ha hagut de viure el jugador, ja que l'octubre del 2022 va patir també la mort del seu pare, Lluís Carreras.

La publicació s'ha omplert de condols i comentaris emotius. Aquest ha estat un d'ells: “Molta força i ànim en un dels pitjors moments que pot viure un ésser humà i encara més, amb la recent pèrdua del pare. Entre tots et cuidarem i intentarem que puguis tirar endavant el millor possible. Ets de la família, i sempre cuidem els nostres”.

La notícia arriba en un moment àlgid per a l'equip

La fatal notícia arriba en un moment molt bo per als homes de Luis Miguel Ramis que, després d´un mes de desembre i gener molt irregular, sembla que l´equip ha agafat la bona marxa de resultats i joc enllaçant dues victòries de manera consecutiva, una d'elles, la de l'Eibar, davant d'un rival directe per l'ascens directe a la lliga EA Sports. Actualment, l'Espanyol es manté segon, a 3 punts del líder que és el Leganés, i té 2 partits assequibles a priori, contra equips de la part baixa com són l'Osca i l'Alcorcón.

S'espera que l'afició i el club reten un homenatge al següent partit a la mare de Jofre Carreras

El club i l'afició blanc-i-blava preparen un emotiu acte de record per a la mare de Jofre Carreras en el següent partit de lliga que haurà de disputar l'equip al RCD Stadium el proper dissabte, a les 16:15h, corresponent a la vint-i-novena jornada davant la Societat Esportiva Osca.