Jugadors de l'Osasuna durant un partit de futbol

O clàusula o res: Osasuna no accepta negociar per un jugador que vol l'Athletic

El club navarrès es manté ferm

L'Athletic Club està satisfent una molt bona temporada, en què aspira tornar a classificar-se per a la propera edició de la Champions com ja van fer fa una dècada. Actualment, i per aconseguir aquest objectiu el seu vaixell insígnia està sent Nico Williams. El petit dels Williams ha disputat 22 partits i ha anotat 3 gols, sumant la gran capacitat de desequilibri que té per la banda i que acostuma a materialitzar-se en assistències de gols per als companys. La seva velocitat i el seu talent li han valgut la trucada de la selecció espanyola.

Renovació de Nico Williams

L'atacant bilbotarra acabava contracte aquesta temporada, cosa que ho hauria deixat sent un agent lliure. Finalment va renovar encara que la seva clàusula segueix sent de només 50 milions d'euros, cosa que pot ser perillosa si algun equip de primer nivell se'l vol emportar. Assegurar-se la continuïtat del petit dels Williams ha estat una gran jugada de l'Athletic Club per continuar aspirant a estar entre els 4 primers de la classificació ia guanyar algun títol com, en aquesta edició, pot ser la Copa del Rei.

En aquest sentit, l'equip basc ha blindat un dels seus millors jugadors que ja ha rebut l'interès per part de clubs molt potents com el Manchester City, el Liverpool, l'Arsenal, el Reial Madrid, el FC Barcelona, el Bayern de Munic o la Borússia de Dortmund.

Retenir el talent de l equip i reforçar-se amb grans fitxatges

Ara com ara, l'Athletic Club és cinquè a la classificació de la competició domèstica, a tan sols 3 punts de l'Atlètic de Madrid que marca la zona d'accés a Champions League. A banda de retenir talent de l'equip com Nico Williams, l'Athletic Club també ha posat el punt de mira a David García del CA Osasuna.

Los cinco goles más especiales para David García | Club Atlético Osasuna

L'Athletic planteja una oferta de 20 milions d'euros per David García

L'oferta de l'Athletic Club per fitxar David García arriba en un moment on les relacions entre les dues entitats estan, completament, trencades. A més, cal afegir-hi el fet que el central de 29 anys té contracte amb l'Osasuna fins al 2026, així que l'única manera que faci les maletes és pagar la clàusula de rescissió del central que està fixada en 20 milions d'euros. Ara com ara, l'Athletic Club estaria per la tasca d'assegurar-se a un altre fix, com Nico Williams, a la selecció espanyola de Luis de la Fuente.