Muntatge amb una imatge de Pablo Torre preparat per saltar al camp amb la samarreta del Girona FC ia la cantonada superior esquerra una emoticona d'explosió

La frase de Pablo Torre que ha esgotat la paciència dels aficionats del Barça

Va passar ja fa setmanes, després del partit que va enfrontar els de Xavi amb el Girona

Pablo Torre va recalar l'entitat culer l'estiu del 2022 després de la seva explosió en edat juvenil on va començar al Rayo Cantàbria amb només 17 anys i que li va servir per fer el salt al Reial Racing Club de Santander. El seu bon joc i habilitats van cridar l'atenció de grans clubs de primera divisió, i el primer a aconseguir els seus serveis va ser el FC Barcelona.

Expectatives molt altes al Barça amb el jove migcampista

Les expectatives posades al central càntabre eren molt altes, però es van anar diluint a mesura que avançava la temporada. El baix rendiment i algunes lesions van fer prendre la decisió al cos tècnic de Xavi Hernández de relegar-lo al Barça Atlètic. Les seves aparicions amb el primer equip van ser fugaces i sense pena ni glòria.

Pablo Torre Is The Most Underrated Gem In Football - 90% Skills, 10% Playtime

Cessió al Girona FC per a la temporada 2023/2024

Davant el baix rendiment del futbolista càntabre, unit a un cert desordre de la seva vida nocturna, el Barça va prendre la determinació de cedir-lo al Girona CF. Un equip ideal on el jugador pogués foguejar-se i continuar creixent. La realitat avui és que Pablo Torre ha disputat un total de 17 partits sense haver aportat cap gol encara. Actualment, no és un jugador titular indiscutible per a l'equip de Michel, ja que acumula un total de 496 minuts.

La clàusula de la por i les declaracions polèmiques de Pablo Torre

El migcampista no va poder jugar contra el FC Barcelona al Lluís Companys al partit contra el Barça per la famosa clàusula de la por. Tot i no vestir-se de curt en aquell partit que el Girona va acabar vencent per 2 a 4, les càmeres de ''El dia después'' van captar una imatge que no va agradar gens ni a Xavi Hernández ni al barcelonisme en general.

Un cop finalitzat el partit, Pablo Torre es va acostar a Miguel Gutiérrez, el lateral esquerre que va anotar un dels gols del partit, i li va dir a l'orella "Miguel, feia molt de temps que no m'ho passava tan bé en un partit" .

Aquesta frase es va fer viral i va arribar a orelles del Barça on no van agradar gens. Alguns ho van interpretar com a fruit de l'alegria del moment i altres de la frustració de no poder jugar amb el Barça un fet, que després d'aquestes declaracions queda molt en dubte que Pablo Torre pugui tornar algun dia al FC Barcelona.