Muntatge amb l'estadi de Montilivi, Eric Garcia a l'esquerra i una ombra negra amb l'escut del FC Barcelona a la dreta

El Girona insisteix en ex del Barça si finalment se'n va Eric Garcia

El club català podria reemplaçar Eric García amb un altre ex del Barça

La temporada del Girona FC ha estat de somni. Classificació històrica per a la propera Champions League i amb una puntuació superior als 80 punts han fet del club català una temporada de matrícula d´honor.

Un dels problemes amb què es troba el club gironí és amb les potents ofertes que tenen per part d'altres equips per alguns dels seus jugadors. I això se li uneix que uns altres ja haurien decidit abandonar el club, i aquest és el cas d'Eric García .

Eric García vol tornar al Barça

Amb la sortida de Xavi Hernández del club, que no comptava amb el central de Martorell, a Eric se li obre una nova oportunitat de demostrar el seu talent exhibit aquest any a Montilivi.

Eric ha disputat 32 partits i ha aconseguit anotar 5 gols. A més, ha estat un dels fixos a l'eix de la defensa de Michel Sánchez. Però el defensa català té contracte amb el Barça, que el va cedir al Girona, fins al 2026.

El Girona FC podria optar per una opció de compra del futbolista que rondaria els 15 milions d'euros però que, ara com ara, Quique Cárcel no ho contempla com una solució viable. Si l'Eric compta per a Flick i vol tornar al Barça, el Girona ja té l'alternativa a la UD Las Palmas.

El fitxatge de Mika Marbre

Tot i les reticències per desprendre's del central català per part del club canari, el Girona està disposat a fer una oferta pel defensa que Terrassa que va arribar a jugar un partit amb el primer equip del Barça la temporada 2021/2022.

Mika Mármol és un fix a l'eix de la defensa de García Pimienta, que ja el coneix de quan van coincidir al Barça, i el club insular posarà moltes traves a la seva sortida. A més, Mármol té contracte en vigor fins al juny del 2026 i una clàusula de rescissió de 30 milions d'euros.

Mika Marmol - Complete Defender

Jugar a Europa un punt a favor del Girona

Un dels aspectes que podrien temptar Mika Mármol per posar rumb a Girona, seria el fet de poder jugar la Champions League la temporada que ve, cosa que suposaria fer un salt de qualitat en la seva carrera esportiva.

Mika Mármol compleix amb solvència els requeriments de Michel Sánchez, sent un central esquerrà que es pot reconvertir al lateral quan tingui l'absència de Miguel Gutiérrez.

Amb 22 anys, Mármol té un marge de projecció molt gran. Mármol té una exquisida sortida de pilota des del darrere que s'ajusta a l'estil de joc del Girona de construir el joc des de la defensa amb passades que divideixen la primera línia de pressió rival .

Mármol és fort en el joc aeri, sent molt fiable tant en accions defensives com ofensives, un altre dels aspectes que Michel Sánchez li agrada molt treballar com són jugades a pilota aturada.

L'arribada de Mármol s'està gestant sempre que l'Eric García acabi deixant la vacant disponible, i el Girona té clar que per mantenir el nivell competitiu ha de fitxar un jugador de garanties i projecció com és Mika Mármol.