Al Khelaïfi i els jugadors del Barça

El PSG insisteix en aquest jugador del FC Barcelona

Al-Khelaïfi pretén robar una peça clau al Barça

El del 2024 s'augura com un dels estius més moguts dels darrers anys al mercat de fitxatges. El París Saint Germain ha perdut la seva gran estrella, Kylian Mbappé, i haurà de trobar el seu substitut. No només això sinó que, a més, Al-Khelaïfi, a petició de Luis Enrique, està per la tasca de fer diverses modificacions a la plantilla.

Això suposa, doncs, que un dels equips amb més potencial econòmic del món està disposat a obrir la xequera per emprendre fitxatges de primer nivell. I això, és clar, afectarà el Barça. El PSG ja va intentar pescar la perla blaugrana més gran del moment, Lamine Yamal, per qui va oferir 200 milions d'euros.

Joan Laporta va declinar immediatament la proposta; per molt suculenta que fos, hi ha moltes esperances fixades a l'extrem hispano-marroquí. I sembla que prendrà la mateixa decisió amb l'oferta que probablement li arribi en les pròximes setmanes per Frenkie de Jong.

El PSG, per De Jong

Una de les parcel·les que Luis Enrique vol reforçar de cara al pròxim curs és la sala de màquines. Per això li ha sol·licitat al xeic que faci un esforç per intentar fitxar Frenkie de Jong. El neerlandès acaba contracte el 2026 i, per ara, no sembla que tingui intenció d'abandonar el Barça.

Per fi ha trobat la regularitat que tant de temps portava buscant i està més còmode que mai defensant la carcassa blaugrana. I, encara que té diversos grans equips al darrere, com PSG, Manchester United o Chelsea, la seva principal voluntat és la de seguir al Barça.

Així i tot, ja coneixem de sobres l'ambició d'Al-Khelaïfi i continuarà insistint en el seu fitxatge utilitzant tots els recursos que estan al seu abast. De fet, la seva primera opció era la de Gavi, però ara tot apunta que, després de la lesió del sevillà, el favorit és Frenkie de Jong.

Frenkie de Jong - Amazing Class | Skills and Goal - 2024

El neerlandès té una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros, xifres a què, evidentment, el PSG no arribarà. Sí que s'espera, no obstant això, que el xeic pugui enviar una proposta propera als 70 quilos als despatxos del Camp Nou. I, tal com està la situació financera del club, ingressar aquesta quantitat seria un alleujament abismal per al Barça.

Així i tot, Joan Laporta està convençut de mantenir-se ferm en la seva política de no deixar sortir les peces clau de l'equip. I, per descomptat, Frenkie de Jong n'és una. Per tant, tret d'inesperada decisió del futbolista, sembla que el PSG no podrà aconseguir la seva comesa.