Jugadors del Juvenil 'A' del Reial Madrid a la 2022/23

El preu que demana el Reial Madrid a l'Athletic de Bilbao per una de les seves perles

'Los leones' ja van intentar fitxar-lo l'estiu passat

Al Reial Madrid s'ha tornat habitual l'enorme desemborsament de milions per pescar grans futbolistes del panorama futbolístic. Això, en certa manera, ha impedit que els darrers anys puguem presenciar l'ascens de joves perles al primer equip merengue, com sí que passa amb assiduïtat al Barça. I això que a La Fábrica no hi van precisament mancats de talent.

La pedrera madridista ha esdevingut més aviat part del negoci de Florentino Pérez. Crien grans jugadors, que fitxen en la seva etapa formativa, evidentment a cost zero, i després els venen. Han passat diversos exemples que confirmen aquesta teoria en els darrers anys.

I el següent a la llista podria ser César Palacios, una de les grans estrelles del Reial Madrid Castilla. El migcampista podria abandonar aquest mateix estiu la pedrera merengue, sempre que l'Athletic Club, l'equip més interessat, aboni més de 6 milions.

César Palacios, a l'agenda de l'Athletic Club

El futbolista es va instal·lar a La Fábrica el seu primer any de Juvenil. S'havia format prèviament al Numància, fins que, el 2020, va rebre l'oferta del Reial Madrid per integrar el seu Juvenil 'C'. César Palacios ha anat evolucionant amb el pas dels anys i aquesta temporada ja s'ha convertit en un fix als onzes de Raúl González al filial.

Sense anar més lluny, aquest curs ha disputat 40 duels, en què ha pogut anotar 4 gols i brindar 2 assistències. És un centrecampista ofensiu d'1,82 metres que destaca per la seva habilitat en la conducció de la pilota i la determinació sobre el verd. Tot i això, malgrat ser un dels més talentosos del filial blanc, encara no ha tingut l'oportunitat de debutar amb el primer equip.

L'estiu passat, l'Athletic Club ja es va interessar a César Palacios, però la seva oferta no va acontentar Florentino Pérez. Aquest any, 'Los Leones' tenen pensat tornar a la càrrega i intentar aconseguir els seus serveis. Aquesta vegada, ja saben que, si volen aconseguir-ho, hauran d'oferir entre 6 i 7 milions d'euros, tal com informa Relevo.

César Palacios va néixer a Sòria, però els seus pares el van inscriure a Navarra. Per això encaixa en la filosofia de l'Athletic Club. El seu progenitor, per cert, té el mateix nom i va ser també futbolista; si escau, a Osasuna i Numància.