Muntatge amb Pep Guardiola a primer terme. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, jugadors del Girona FC al vestidor

El Girona es mou per un futbolista descartat per Pep Guardiola

El conjunt català necessita mantenir o fins i tot millorar la plantilla actual per afrontar el repte de la Champions

Sergio Gómez és un lateral esquerre català de 23 anys que milita al Manchester City. El badaloní va arribar fa dues temporades procedent de l'Anderlecht, amb què només havia estat una temporada, per 15 milions d'euros. En aquestes gairebé dues temporades que porta el club citizen ha tingut un escàs protagonisme. Ha disputat 38 partits i en 14 ha estat titular. Aquesta campanya ha jugat 15 partits de 56 i en 4 ha estat titular.

Només ha disputat 445 minuts de 5.070, gairebé un 9% dels minuts. És el cas 21è futbolista que més minuts ha disputat aquesta temporada, de fet, podríem dir que Sergio Gómez és el futbolista de camp del primer equip del Manchester City que menys minuts ha disputat aquesta temporada, ja que només hi ha tres jugadors que han jugat menys minuts que el català aquesta temporada i són Hamilton, Wright i Susoho, que són del planter.

Val a dir que Sergio Gómez només ha disputat 47 minuts a la Premier League aquesta temporada. L'internacional amb la sub-21 d'Espanya va ser al Barça del 2010 el gener del 2018, quan se'n va anar al Borussia Dortmund sense haver debutat amb el primer equip blaugrana. A Alemanya va jugar més amb el filial i juvenil que amb el primer equip, amb què només va disputar 7 minuts distribuïts en 3 partits. Posteriorment, va ser cedit a l'Osca amb qui va aconseguir tenir regularitat i l'estiu del 2021 se'n va anar a l'Anderlecht.

Sergio Gómez vs Barcelona (Man City Debut 2022)

El principal problema que està tenint Sergio Gómez és que al Manchester City hi ha molta competència. De fet, a la seva demarcació, la de lateral esquerre, estan jugant futbolistes que ni tan sols ho són. Trobem els casos de Cancelo la temporada passada o Gvardiol en aquesta. Cal remarcar que el seu fitxatge es va produir a causa de la sortida de Zinchenko i que Sergio Gómez no era la primera opció de Pep Guardiola, sinó que era un altre català, Marc Cucurella, que, finalment, va acabar marxant al Chelsea.

Tot i el seu protagonisme amb el vigent campió d'Europa, Sergio Gómez va ser una de les principals sensacions de l'últim Europeu-sub 21. Va disputar 470 minuts de 570, va anotar 3 gols i va repartir 2 assistències. En total, va participar en 5 dels 11 gols que el conjunt de Santi Dénia va realitzar durant el torneig. De fet, amb la vermellosa suma 9 gols i 10 assistències en 19 partits. Val a dir que quan juga amb la selecció ocupa posicions més avançades.

Segons informen des d'Anglaterra, Sergio Gómez seria un dels principals candidats a abandonar l'Etihad Stadium el proper estiu. Hi ha diversos equips que estan interessats en el jove futbolista. Alguns són d'Espanya, com serien la Reial Societat i el Girona, però també n'hi ha fora de la península com el Galatasaray.

En el cas del Girona, es diu que Míchel hauria demanat la seva incorporació. Val a dir que si arriba al Girona tampoc tindrà fàcil ser important, atès que es trobarà, si res no canvia, amb Miguel Gutiérrez, un dels millors jugadors de la competició a la seva demarcació. El fet que Girona i Manchester City tinguin una relació tan bona podria facilitar el moviment. Haurem d'estar molt atents al futur del jove futbolista skyblue, ja que tot apunta que el proper estiu serà un dels noms que més sonarà per abandonar el Manchester City i per recalar al Girona.