Vitor Roque, jugador del Barça

A la Premier volen Vítor Roque: El futbolista que ofereixen al Barça a canvi d'ell

Podria produir-se un intercanvi de cessions

Vitor Roque ha estat un dels noms propis de l'actualitat del Barça les darreres setmanes. I no precisament pel nivell sobre el verd, sinó més aviat per tot el contrari. Els primers mesos del brasiler a l'equip culer han transcorregut sense pena ni glòria i no entra en els plans de Xavi per al curs vinent.

Per això, a Can Barça pretenien buscar-li una cessió perquè pogués acabar d'adobar-se al futbol europeu abans de poder tornar a vestir la carcassa culer. No obstant això, el seu representant, André Cury, va informar de manera contundent que no acceptarien un préstec. L'agent només contemplava dues opcions: o seguia al Barça o se n'anava traspassat.

Tot i això, al portal HITC asseguren que els plans del futbolista podrien canviar tenint en compte que és un equip top el que ara s'ha interessat en la seva cessió. El Manchester United està interessat a incorporar-lo a la seva plantilla per a la temporada que ve i, a canvi, pretenen oferir Mason Greenwood al Barça.

Greenwood, més a prop que mai

No és la primera vegada que es relaciona l'extrem anglès amb l'equip català. No obstant això, la seva arribada a la Ciutat Comtal semblava complexa; fins ara. Si fos certa les informacions brindades per l'esmentat mig anglès, el futur de Mason Greenwood adquiriria més tints blaugranes que mai.

Arribaria, això sí, en qualitat de cedit. És a dir, l'operació es tancaria un simple intercanvi de cessions: Vitor Roque al Manchester United i Mason Greenwood al Barça.

Tot i tota la polèmica extraesportiva en què es va veure submergit l'atacant nascut a Bradford, el Getafe li va donar una oportunitat i l'ha aprofitat; vaja si ho ha fet. En el seu any de préstec al conjunt blau ha estat una de les grans revelacions de la temporada, anotant 10 gols i brindant 6 assistències en 33 duels disputats.

Amb tot, Greenwood s'ha revalorat tant que fins i tot equips de l'Olimp com el Barça el volen fitxar. Xavi, per la seva banda, vol trobar un futbolista que pugui competir pel lloc d'extrem dret amb Lamine Yamal.

Tot i el seu gran nivell, a Old Trafford no li perdonen la seva actitud fora dels terrenys de joc i no li donaran una segona oportunitat. El seu contracte amb els Red Devils venç el 2025 i, encara que prioritzen per sobre de tot poder treure rèdit econòmic aquest estiu, també veuen amb bons ulls utilitzar-lo de moneda de canvi per aconseguir la cessió de Vitor Roque.