Jugadors del filial blanc-i-vermell celebrant un gol

Un jove talent de l'Atlètic de Madrid és objectiu del Saragossa

Arribaria en qualitat de cedit per ajudar l'elenc aragonès en el seu objectiu d'ascens

La relació empresarial entre Atlètic de Madrid i Reial Saragossa és esplèndida. Són diversos els futbolistes que han pres l'AVE des de la capital direcció a Aragó per vestir la carcassa blanca dels aragonesos. Sense anar més lluny, un dels principals baluards de l'equip de la Romareda, Víctor Mollejo, prové del planter blanc-i-vermell; un altre exemple és el de Giuliano Simeone el curs anterior.

A l'estiu que ja està a punt de començar, Juan Carlos Cordero podria despenjar el telèfon i marcar el número dels despatxos del Metropolità. A Saragossa necessiten més pólvora ofensiva i en els seus plans està poder aconseguir la cessió de Diego Bri.

Els de Víctor Fernández encara no han aconseguit certificar la permanència a la Lliga Hypermotion, però molt malament se li hauria de donar en aquestes últimes tres jornades per no fer-ho. Amb tot, la direcció esportiva del club d'Aragó ja comença a confeccionar el full de ruta a seguir al pròxim mercat estival. L'objectiu per a la temporada 2024/25 és, sens dubte, aconseguir el tan anhelat ascens a Primera d'una vegada per totes.

Diego Bri, talent pur

Format a les categories inferiors de l'Elx, va arribar a la pedrera de l'Atlètic de Madrid l'estiu del 2022. Des d'aleshores, juga al filial 'colchonero' i aquest curs ha estat capaç d'irrompre de manera destacada a la Primera RFEF. Són 9 gols i 5 assistències en 34 duels.

Així i tot, té contracte amb l'entitat madrilenya fins al 2026, però el Cholo Simeone no el veu preparat per integrar el primer planter; de fet, encara ni ha debutat. Encara té 21 anys i s'ha d'acabar d'adobar. Així doncs, el seu futur a curt termini només es pot succeir en dos camins: o seguir a l'Atleti 'B' o anar-se'n cedit.

Evidentment, l'opció de marxar com a préstec a un equip que militi en una divisió superior que el filial és una bona oportunitat per al seu desenvolupament. Per això, si res no es torça, podria vestir la samarreta del Reial Saragossa la temporada que ve.

És un davanter centre veloç i amb molt de desbordament que transmet verí cada vegada que contacta amb l'esfèric. Pot abastar també qualsevol dels dos extrems, on també rendeix de manera destacada.