Muntatge amb l'estadi del Nuevo Mirindilla, una ombra negra al centre de la imatge i l'escut del Cadis FC a la dreta

El possible retorn al Cadis CF per intentar tornar a Primera Divisió

Després de jugar a primera i segona divisió voldria tornar al club de la seva terra

El Cadis CF va certificar a la penúltima jornada de lliga el seu descens a la Lliga Hypermotion. Després d'una temporada molt turbulenta l'equip gadità tornarà a la divisió de plata del futbol espanyol després de 3 temporades a primera quan va pujar el 12 de juliol de 2020 després de 14 anys a segona.

No ha estat una temporada fàcil per a l'equip andalús que des del primer moment s'ha vist implicat en les posicions de descens. El club gadità va destituir al gener Sergio González com a tècnic, que va aconseguir 2 permanències, després d'encadenar una ratxa de 17 partits sense guanyar. Amb Mauricio Pellegrino l'equip tampoc no ha sabut remuntar i s'ha vist evocat al descens.

Luismi Sánchez, el primer fitxatge

Però no tot són males notícies per a l'equip andalús, ja que segons ha pogut saber el portal @solofichajes123, el centrecampista de Puerto Serrano, Luismi Sánchez, s'hauria ofert per fitxar pel Cadis FC. Luismi juga, actualment, a les files del Reial Oviedo amb què està lluitant a les posicions de play off d'ascens.

Als seus 32 anys, i acabant contracte al juny amb el conjunt que dirigeix Luis Carrión, Luismi voldria tornar a la seva terra natal per tornar el Cadis a la primera divisió. Luismi Sánchez ha disputat 20 partits aquesta campanya amb l'Oviedo i té experiència a primera divisió després del seu pas per equips com l'Elx, el Real Valladolid o el Sevilla on va jugar dues temporades.

Més múscul al centre del camp

Luismi podria adaptar-se, fàcilment, al joc del Cadis FC jugant en qualsevol de les dues posicions de doble pivot que utilitza Pellegrino per davant de la defensa.

A més, Luismi es caracteritza per ser un centrecampista de molt recorregut, molt tenaç i notable al tall defensiu, que combina amb una privilegiada visió del joc i que el fan molt complet per a l'equip que el contracti.

Jugador Cinco Estrellas noviembre: Luismi

A més, Pellegrino sol utilitzar esquema de joc en què va combinant el 4-2-3-1 i el 5-3-2, de manera que la posició del pivot cobra molta importància a més de tenir la primera línia de pressió en zona mitjana on Luismi pot encaixar sense problemes.

Luismi acumula 227 partits com a professional, on ha jugat tant a primera com a segona divisió, i on acumula un total de 7 gols, ja que la faceta golejadora no és en què més destaca el centrecampista gadità. Múscul i treball a l'eix del camp és el que garanteix la possible arribada de Luismi Sánchez al Nuevo Mirindilla per recuperar la màxima categoria.