Lluís Canut

[FOTO] Lluís Canut amb 16 anys: Irreconeixible

La imatge del periodista de TV3 ha sorprès els seus fans

El passat 21 de maig del 2024 es va presentar el documental titulat "El Fitxatge". Es pot veure a la plataforma 3cat i explica els motius pels quals Johan Cruyff va signar pel FC Barcelona procedent de l'Ajax d'Amsterdam . Va ser l'estiu del 1973, en una operació complexa, per la situació política i perquè el neerlandès tenia altres possibilitats sobre la taula.

El document està produït per 3Cat i també hi ha participat Prime Video. El responsable és el periodista Lluís Canut, conegut per les seves col·laboracions a TV3 ia Mundo Deportivo . La sèrie és interessant i repassa tota la vida del Cruyff a Barcelona, primer com a jugador i després com a entrenador. Es va estrenar en un cinema de Barcelona i va comptar amb grans protagonistes del barcelonisme, com els exjugadors Pere Valentí Mora, Joan Manuel Asensi, Josep Maria Minguella, Agustí Benedito, Toni Freixa, Javier Saviola, entre d'altres.

El programa Planta Baixa de TV3, que presenta Agnès Marquès, va repassar el documental i va entrevistar el mateix Canut, que va valorar el treball i el resultat. El documental, de moment, acumula moltes visualitzacions. Els aficionats del Barça aplaudeixen la gran feina feta per Lluís Canut i el seu equip.

Lluís Canut: "El més impactant del fitxatge de Cruyff va ser que aterrés en un país on manava Franco

Cruyff va ser i és un dels actius més importants del barcelonisme. Primer pel seu pas com a jugador i després com a entrenador, liderant el Dream Team. La relació amb la directiva de Josep Lluís Núñez no va ser sempre bona. Unes discrepàncies entre president i entrenador que també apareixen al vídeo.

Detall sobre Lluís Canut

L'audiència s'ha fixat en un detall que no ha passat desapercebut: Lluís Canut de jove. La foto és del 1973, quan s'estava negociant el fitxatge. Un Canut molt jove assegurava que comprava i llegia el Mundo Deportivo i que escoltava la ràdio cada dia per saber novetats sobre el tema. Ja apuntava maneres.

La foto s'ha fet viral a les xarxes socials i molts usuaris han donat la seva opinió sobre el gran canvi del periodista. Entre l'actualitat i la foto hi ha 50 anys. Es nota. Els cabells, les ulleres, la joventut... no tenen res a veure amb ara.

Josep Canut jove
Josep Canut de jove | Twitter