Pau Cubarí i Ter Stegen en un dels gols rebuts davant del PSG; i Hansi Flcik saludant

El porter que vol Hansi Flick com a suplent de Ter Stegen

A Alemanya tenen moltes esperances posades en ell

Hansi Flick encara no ha estat confirmat com a tècnic del Barça, però ja ha pres les primeres decisions. És evident que l'elenc culer requereix una remodelació de la plantilla i el míster alemany ja té identificades les posicions que ha de reforçar. Una és la de la porteria.

No hi ha cap dubte que Ter Stegen és i continuarà sent titular indiscutible. Tot i això, el porter alemany no ha comptat amb un relleu de garanties que protegeixi amb seguretat l'arc culer en les seves absències. S'ha evidenciat aquest curs quan va caure lesionat i Iñaki Peña va deixar molts dubtes.

Per això, Hansi Flick ha trobat al seu país el relleu perfecte per a Marc André. És una jove promesa que aquest any, el seu primer a l'elit, ja ha deixat la seva petjada. Parlem de Mio Backhaus.

Mio Backhaus, a l'òrbita del Barça

Què deu tenir Mönchengladbach que no deixa de fabricar grans porters? Allà mateix va néixer Mio Backhaus (també Ter Stegen) l'any 2004. 20 anys després, l'arquer de nacionalitats alemanya i japonesa ja s'ha consagrat com un dels principals candidats a defensar l'arc del combinat nacional en uns anys. Però això forma part del futur.

A present, Mio Backhaus ha jugat cedit aquest curs al Volendam de l'Eridivisie. El seu equip ha estat el més golejat de tota la classificació i ha baixat a la segona divisió neerlandesa. Tot i això, l'alemany ha estat escollit com a millor porter de la temporada als Països Baixos.

Mio Backhaus - Welcome to Barcelona? - Full Season Show - 2024ᴴᴰ

És cert que ha encaixat una amplíssima quantitat de gols, 79 en 33 partits disputats, però, així i tot, ha destacat el seu talent sota pals. Ha parat el 70% dels trets que ha rebut i ha demostrat al món la seva enorme destresa en reflexos i en la sortida de la pilota. Tot i que ara retornarà al seu club en propietat, el Werder Bremen, on es va formar, diversos mitjans alemanys el situen lluny dels 'illencs del riu'.

Aquestes mateixes fonts apunten que l'Inter de Milà i el Bayern de Munic també han mostrat el seu interès a Mio Backhaus, però que ell es decanta per l'opció del Barça. El fitxatge suposaria una inversió inferior als 5 milions d'euros. Això sí, en cas de produir-se, la idea de Hansi Flick seria provar-lo durant la pretemporada i després, en base al seu nivell, decidir si quedar-lo com a segon o buscar-li una cessió.