Víctor Chust amb peu i mig fora del Cadis: El seu possible substitut

Va passar per la pedrera de l'equip gadità i aquest curs ha tingut protagonisme nul

Com és habitual en aquests casos, els equips descendits hauran de bregar amb una desbandada massiva de jugadors. Principalment, dels futbolistes més destacats, aquells que, malgrat la mala temporada del seu club, han destacat individualment i han demostrat que mereixen seguir a l'elit. És el cas, per exemple, de Víctor Chust.

El jove defensa valencià de 24 anys ha estat una de les peces més destacades del Cadis al llarg del curs. Clau a les accions defensives, Víctor Chust ha cridat l'atenció de grans clubs espanyols. Alguns informes el posicionen al València, un dels seus clubs de formació, i al Real Betis.

Fabrizio Romano va assegurar que el defensor compta amb una clàusula al seu contracte que li possibilita la sortida en cas de descens. Encara que la seva vinculació no venç fins al 2026, Víctor Chust pot, d'una banda, marxar cedit a baix cost; i, de l'altra, pot sortir traspassat per un preu que ronda els 4/5 milions.

Víctor Chust, després d'abandonar el València el 2012, va acabar d'adobar-se com a futbolista a la pedrera del Reial Madrid, on va estar des del 2016 fins al 2021. Precisament aquell any va recalar al Cadis, primer a manera préstec i després ja transferit per 1 'quilo'. Ara, tres anys després, la seva aventura al Nuevo Mirandilla es podria acabar i, si això passa, els gaditans ja semblen haver trobat el seu substitut: Diego González.

Diego González, un vell desig

Als seus 29 anys, Diego González, nascut a Chiclana de la Frontera, ha viscut una de les seves temporades més complexes a títol individual. Ha tingut poquíssim protagonisme amb l'Elx i, de fet, ha figurat amb assiduïtat entre els suplents de l'elenc il·licità. Parlant en números, només ha pogut participar en 406 minuts, distribuïts en 10 partits, durant tota la disputa de la Lliga Hypermotion.

Amb tot, el seu contracte amb l'Elx venç aquest mateix mes de juny i la vinculació no es renovarà. Per tant, Diego González buscarà equip i el Cadis s'augura com el principal candidat a fitxar-lo malgrat la poca participació aquesta temporada. La realitat és que la direcció esportiva gaditana ja fa uns quants anys que intenta tancar la incorporació d'aquest alt i contundent central.

De fet, Diego González ja va vestir la carcassa groga del Cadis fa uns anys. Va passar primer pel Juvenil i després va estar un parell de temporades al filial, encara que mai va arribar a debutar amb el primer equip a Primera Divisió. Sí que ho va fer més tard amb el Màlaga, el Sevilla i l'Elx.