Possible fitxatge del Barça

Podria ser la sorpresa de l'Eurocopa: Al Barça per 4 milions?

Aquest jugador ha estat ofert als despatxos del Camp Nou

Les competicions de seleccions suposen sempre un agitador massiu dels mercats de fitxatges. Els futbolistes aprofiten aquests aparadors per fer un pas endavant i els clubs estan a l'aguait per pescar talents menys coneguts. I encara que generalment solen desemborsar-se enormes quantitats de diners per aquestes apostes, el Barça podria fitxar un dels que es postula com a possible jugador revelació de l'Euro per només 4 milions.

I és que el diari Mundo Deportivo ha informat que Ayoze Pérez ha estat ofert a la direcció esportiva del club blaugrana. El canari ha entrat a la convocatòria de la selecció espanyola per a la disputa del torneig continental i va deixar una bona imatge als amistosos preparatoris. Al seu contracte figura una clàusula de sortida de 4 milions d'euros, preu interessant per als interessos dels culers.

Ayoze Pérez, necessari al Barça?

La font esmentada al paràgraf interior només assegura que l'actual futbolista del Reial Betis ha estat ofert al Barça, però no especifica per qui. A més, asseguren que els blaugranes ara són conscients de les seves condicions de fitxatge, però, de moment, no ho han determinat com un objectiu de mercat. El seu nivell a l'Eurocopa, sens dubte, pot ser un factor determinant.

Ayoze Pérez pot abastar qualsevol de les tres posicions de la línia atacant, encara que ell prefereix sortir des de l'extrem esquerre tot i que la seva cama més hàbil és la dreta. Aquesta versatilitat podria suposar un benefici per al Barça, ja que cal recordar que precisament estan buscant futbolistes per a aquesta posició. A més, en el cas que marxés finalment Vitor Roque, el canari podria ser el substitut de Lewandowski a la punta; o el de Lamine per la dreta si surt Ferran.

L'atacant nascut a Santa Cruz de Tenerife es va criar a les categories inferiors del Tenerife i després va passar gran part de la seva carrera a Anglaterra. Del 2014 al 2019 va jugar al Newcastle i del 2019 a gener del 2023 al Leicester. Al Real Betis suma una temporada i mitja, en què ha pogut disputar 59 partits, anotant 15 dianes i brindant 12 passades de gol.

El seu contracte amb l'elenc d'Heliòpolis no venç fins al 2027, però aquesta clàusula de 4 milions podria obrir la porta que aquest estiu molts clubs s'hi interessessin. Un, potser, podria ser el Barça. Tot i que, com dèiem, ara com ara no figura entre els candidats a reforçar l'atac culer.