Oriol Romeu, jugador del Barça

La petició del Girona per Oriol Romeu

El d'Ulldecona podria tornar a Montilivi

El Girona ha posat la seva mirada a Oriol Romeu com un dels fitxatges clau per a la temporada 2024/2025, amb una condició crucial perquè l'operació es concreti: que el Barça rescindeixi el contracte i li permeti sortir de franc. Aquesta sol·licitud del Girona es basa en la necessitat de reforçar el migcamp amb un jugador d'experiència i qualitat contrastada, alhora que gestiona de manera eficient el pressupost. L'elenc 'albirrojo', doncs, segons Catalunya Ràdio, està interessat a recuperar-lo, però sense pagar ni un sol euro pel fitxatge.

Oriol Romeu, de 32 anys, ha tingut una carrera destacada que inclou passos per clubs importants com el Chelsea, el València i el Southampton. A la temporada 2023/24, el seu protagonisme amb el Barça va ser limitat, participant en 28 partits de LaLiga i acumulant poc més de 900 minuts de joc. Tot i el seu baix nivell a l'equip català, Romeu continua sent un migcampista defensiu de gran qualitat, conegut per la seva capacitat per recuperar pilotes i distribuir el joc amb precisió.

L'interès del Girona a Romeu també és degut al seu passat al club. El migcampista va estar al Girona durant la temporada 2022/23, on va deixar una bona impressió i es va guanyar l'afecte de l'afició. El seu retorn seria un moviment estratègic, ja que aportaria lideratge i experiència a un equip que ara s'enfronta a la temporada més ambiciosa de tota la seva història.

De fet, des que se sap que Oriol Romeu no seguirà al Barça donat el seu baix rendiment, el Girona està a l'aguait. Això sí, els gironins no estan disposats a invertir-hi ni un euro per ell i només contemplarien incorporar-lo a la seva nòmina si el Barça li concedís la carta de llibertat. Quina actitud prendrà Deco en aquest escenari encara és desconegut, però cal tenir en compte que el centrecampista té contracte fins al 2026.

Tot i això, el fet que encara no hagi arribat ni una sola oferta de traspàs per ell converteixen aquesta opció en una més factible.

Pau Víctor, factor important

La possibilitat que Pau Víctor entri a l'operació és un altre aspecte rellevant. El jove davanter del Girona ha estat cedit aquest curs al filial culer i ha rendit amb nota. El Barça està interessat que el jove futbolista prolongui la seva estada a la Ciutat Comtal, i per això podria entrar en una hipotètica negociació amb el Girona.

De fet, Mágico Díaz, agent que comparteixen aquests dos futbolistes, va estar fa uns dies a la Ciutat Esportiva del Barça xerrant amb directius blaugranes. Això fa indicar que podríem tenir novetats en alguns dies sobre aquest escenari.