Imatge de Luis de la Fuente i Pau Cubarsi amb una emoticona part central superior

El Barça se sent atacat: Les intencions de la RFEF que preocupen Laporta

La darrera convocatòria de Luis de la Fuente fa témer el Barça els possibles efectes negatius

El seleccionador espanyol, Luis de la Fuente, va fer pública la seva llista de convocats per als amistosos que Espanya ha de disputar davant de les seleccions de Colòmbia i el Brasil dels dies 22 i 26 de març. La selecció nacional farà un dels seus últims assajos de preparació de cara a l'Eurocopa que disputarà el proper estiu a Alemanya, i que també servirà per a aquells jugadors que també vagin als Jocs Olímpics de París.

La convocatòria de Pau Cubarsí preocupa el Barça

Un dels noms que han cridat l'atenció de la convocatòria de Luis de la Fuente ha estat la del central gironí del Barça, Pau Cubarsí. Cubarsí s'uneix a Lamine Yamal com a futbolistes del Barça convocats per als amistosos que ha de disputar la selecció espanyola. En el cas del central blaugrana, la seva irrupció aquesta temporada ha estat fonamental per al Barįa que ha trobat un central de grans garanties i solidesa defensiva. Cubarsí ha aconseguit un lloc a l'onze titular de Xavi Hernández, i ha desplaçat jugadors que van arribar al mercat estival passat amb la vitola de titulars com és el cas d'Íñigo Martínez.

Les grans actuacions de Cubarsí, amb només 17 anys, han deixat sorpresos tant els dirigents del Barça com el seleccionador nacional. Però si alguna cosa preocupa el Barça és el possible excés de càrrega física que pugui tenir el jove del planter del Barça durant l'estiu que ve. I és que cal recordar que el club blaugrana tem una possible lesió de Cubarsí que, a part dels partits que ha de disputar amb el FC Barcelona fins a final de temporada, podria acumular molts partits ajuntant l'Eurocopa de futbol i els posteriors Jocs Olímpics de París. Un Barça que aquest any està patint un autèntic malson amb les lesions, un total de 17, l'última ha estat la del central danès Andreas Christensen.

Pau Cubarsi 2024 - The Perfect Talent | Skills, Passes & Tackles | HD

I és que al Barça tenen molt present el que va passar amb Pedri el 2021, quan el centrecampista canari va acabar pagant l'excés de partits disputats tant amb el seu equip com amb la selecció espanyola. Aquell any Pedri va acumular un total de 3 lesions musculars, a causa del sobreesforç que li va suposar haver de disputar tants partits i que el van obligar a absentar-se un total de 156 dies.

El guió que va seguir Pedri l'estiu del 2021 pot ser el mateix que tingui Pau Cubarsí aquest any. Pedri, titular indiscutible aquell any amb el Barça, va ser convocat per jugar l'Eurocopa ajornada del 2020 al 2021 a causa del Covid i, més tard, també va haver de viatjar al Japó per disputar els Jocs Olímpics on es va penjar la medalla de plata. els futbolistes més destacats del combinat nacional. Les lesions que va atribuir Pedri aquell any per l'alta demanda de partits disputats preocupen l'entitat culer que una cosa semblant es pugui repetir aquest any amb Pau Cubarsí.