Michel Sánchez, entrenador del Girona CF, i el jugador de la Lliga Hypermotion que pretén fitxar aquest estiu

Girona, Getafe i Celta a buscar el fitxatge d'aquest crac de la Lliga Hypermotion

Tres clubs de la Lliga EA Sports pugnen per una de les sensacions de la Lliga Hypermotion

A mesura que s'acosta el final de la temporada els equips ja comencen a treballar en la confecció de les plantilles de cara a la propera campanya. Els clubs intenten sortir al mercat i buscar jugadors a baix cost i que els suposi un alt rendiment als seus equips. I és que, en aquest sentit, són molts els clubs que intentar pescar a la Lliga Hypermotion, per la relació qualitat-preu dels futbolistes que poden adquirir. I en aquesta tessitura es troben involucrats 3 equips de primera divisió que busquen aconseguir els serveis d'un dels jugadors més destacats fins al moment de la Lliga Hypermotion.

Iker Losada, la sensació de la Lliga Hypermotion

I un dels jugadors que està despuntant a la categoria de plata del futbol espanyol és l'ariet pontevedrés del Racing de Ferrol, Iker Losada. Losada s'ha estrenat a la categoria de plata del futbol espanyol d'una manera immillorable. Arribat aquesta temporada al Racing del Ferrol procedent del filial del Celta de Vigo, ha disputat un total de 31 partits en què ha marcat 8 gols i ha brindat 7 assistències. Uns números, que juntament amb el bon joc que ha desplegat, el reafirmen com un clar candidat a pujar a la Lliga EA Sports la temporada que ve.

Crazy Skills And Goals(Iker Losada)

La versatilitat del futbolista nascut a Catoria, unit a altres qualitats com el bon maneig dels dos peus, la seva bona arribada a l'aèria, gran capacitat per fer l'última passada i la seva polivalència podent jugar com a punta, mitja punta o extrem dret, fan que el futbolista gallec pugui acabar encaixant a la perfecció els equips que el pretenen com són Girona, Getafe i Celta. En aquest sentit, el fet que el Girona disputi, amb gairebé tota probabilitat, competicions europees el proper any fan que estigui millor posicionat per aconseguir els serveis del davanter.

Preu al voltant del milió d'euros

Iker Losada té contracte amb el Racing del Ferrol fins al juny del 2025, amb un preu de recisió de contracte de 1,8 milions d'euros. No en va, el seu valor de mercat actual, segons Tranfermarkt, estaria al voltant dels 800.000 euros, una quantitat que podrien assumir fàcilment qualsevol dels tres clubs que el pretenen en aquests moments.

I és que Losada compleix tots els requisits perquè equips de primera divisió ja ho hagin posat al seu radar, ja que el jove talent gallec podria aportar un alt rendiment alhora que el seu preu per adquirir els seus serveis són, relativament, baixos. que el converteixen en un futbolista molt atractiu i pel qual Girona, Getafe i Celta seguiran lluitant per fer-lo al final de la temporada.