Muntatge amb Oriol Romeu a primer terme i l'estadi de Montilivi, desenfocat, de fons

El moviment que es podria produir durant el mercat d'hivern amb Oriol Romeu

Oriol Romeu no té la continuïtat assegurada al Barça

El FC Barcelona va incorporar Oriol Romeu aquest estiu després d'unes dures negociacions amb el Girona FC. Xavi Hernàndez volia trobar el substitut de Sergio Busquets i un dels preferits era Martin Zubimendi, de la Reial Societat, però el preu era impossible. El català era un vell conegut de la casa i només costava 3,5 milions d'euros, així que l'aposta va ser clara. El d'Ulldecona va ser un dels futbolistes més importants de la temporada passada per als gironins, així que la seva sortida va suposar un cop dur a Montilivi.

Els primers partits al Camp Nou van ser bons, però ràpidament ha canviat l'opinió sobre el centrecampista. Els errors cada vegada són més evidents i el jugador ha passat a ser suplent. Al partit contra l'Anvers, on Xavi va aprofitar per donar descans a alguns futbolistes, Romeu va ser titular però dos errors greus del pivot defensiu van provocar dos dels tres gols del conjunt belga. Veient aquesta situació, el Girona s'està plantejant tornar a incorporar-lo en forma de cessió durant aquest mercat d'hivern. Una recompra sembla impossible, ja que Romeu ara té contracte fins a l'any 2026 però una cessió sembla una bona opció per a les dues parts.

EL TERRIBLE PARTIDO de ORIOL ROMEU con el BARCELONA y sus ERRORES hoy

Xavi Hernàndez ja no hi confia

Michel Sánchez, que s'ha convertit en l'entrenador revelació de la Lliga gràcies a l'inici que ha fet el Girona FC, estaria encantat amb la tornada del futbolista d'Ulldecona. Té 32 anys acabats de fer i Montilivi consideren que podria rendir al mateix nivell que va rendir la temporada passada i que va donar la permanència a l'equip. Romeu no es penedeix de la seva decisió. Juga a un club de primer nivell i disputa la Champions League. Era una oportunitat que no podia deixar fugir. Tot i això, de moment, en aquest inici de temporada, està veient com el seu exequip va per davant a la classificació.

Què podria aportar Oriol Romeu si torna al Girona?

Oriol Romeu, amb la seva experiència i estil de joc, podria adaptar-se molt bé al joc del Girona a la temporada 2023/2024 si decidís tornar. Romeu és conegut per la seva capacitat física, que és un element crucial al seu estil de joc. Li agrada dominar la zona central del camp, fent sentir incòmodes i intimidats els rivals quan passen per aquesta àrea. Romeu també destaca en la recuperació de pilotes, trobant ràpidament jugadors ofensius, i té habilitat per treure pilotes des del darrere, dominar la possessió i atacar en camp rival. Aquestes característiques s'alineen amb l'estil de joc que cerca implementar el Girona, buscant un equip que ataqui els rivals, dominant i agressiu.