Hugo Duro, jugador del Valencia

Oferta d'un equip anglès al València per Hugo Duro

Peter Lim valora vendre a la referència ofensiva de l'elenc 'che'

Si per alguna cosa s'han caracteritzat els darrers mercats de fitxatges del València ha estat per la venda sense escrúpols dels grans noms de la plantilla. Algun, fins i tot, per sota del preu de taxació. Peter Lim ha posat per sobre de tot poder ingressar diners, deixant de banda les evidents necessitats esportives de l'equip.

I aquest any el criticat llegat de l'empresari singapurenc podria seguir el seu transcurs si Peter Lim decideix vendre Hugo Duro. En les darreres setmanes ha transcendit que el València necessita dur a terme una gran venda per quadrar comptes. I, tot i que tot apunta que serà Giorgi Mamardahsvili el gran damnificat, no es descarta que altres grans baluards del vestidor puguin seguir els passos del georgià, encara que no sigui per decisió pròpia.

Segons informa Nacho Sanchís, periodista de Relleu especialitzat en l'actualitat del València, als despatxos de Mestalla han rebut la trucada del Brentford. L'equip anglès estaria oferint uns 20 milions per emportar-se al màxim golejador de l'elenc valencianista aquesta temporada. I els directius 'ches' s'ho estan pensant, encara que Hugo Duro ha respost amb un rotund 'no'.

Tot i que no és de la pedrera de l'entitat valenciana, el '9' de l'equip del 'Pipo' ha demostrat tenir un gran compromís amb el club. Això s'ha pogut demostrar, per exemple, a més de per la seva actitud sobre el verd, en la celebració del seu casament. Fa uns dies, Hugo Duro i la seva ara dona es van donar el 'sí, vull' i just després van passar per Mestalla per fotografiar-se al feu 'che'. Un casament al qual, per cert, el futbolista va convidar tota la plantilla del València i antics companys de vestuari, com Carlos Soler, Gabriel Paulista o Gonçalo Guedes.

Hugo Duro, ídol a València

Si bé és cert que la continuïtat de l'ariet madrileny es va posar en dubte l'estiu passat després que anotés un únic gol en tota la 2022/23, aquest any ha fet un pas de gegant cap endavant. Hugo Duro, amb 13 gols, ha estat el màxim golejador de l'equip, desembussant partits en què res sortia bé i brindant molts punts als de Baraja.

Va arribar a l'entitat valencianista el 2021 cedit amb una opció de compra que els valencianistes van decidir exercir l'estiu del 2022. Des d'aleshores, ha vist porta 25 vegades; més de la meitat, al recent acabat curs. Amb 24 anys i amb contracte fins al 2026, Hugo Duro està en el millor moment de la seva trajectòria; i vol seguir gaudint del València.

Per això, de moment, descarta l'opció de prendre l'avió cap a Brentford. Això sí, falta per conèixer la voluntat de Peter Lim.