De Jong a l'Estadi Olímpic Lluis Companys

L'oferta del Tottenham per Frenkie de Jong

El Barça ha rebut una oferta formal per part de l'elenc londinenc per endur-se el centrecampista neerlandès

La temporada de Frenkie de Jong al FC Barcelona està sent, en certa mesura, decebedora. S'esperava que aquest fos per fi l'any en què l'ex de l'Ajax fes un pas endavant i es tornés figura clau de la plantilla. Tot i això, encara que en les primeres jornades va destacar el seu nivell, no està sent així.

I, de fet, des que va arribar a la Ciutat Comtal el 2019, encara no ha aconseguit esdevenir l'enorme talent que aparentava ser a la seva anterior aventura. S'ha quedat en un vull i no puc i, tret de ratxes puntuals, no ha estat del tot determinant en el joc culer. Així i tot, al Barça sempre hi ha hagut molta esperança en el seu potencial.

De fet, encara que no estigui rendint, l'entitat catalana ja li ha ofert una proposta de renovació. No obstant això, ara el que dubta de la continuïtat és el mateix De Jong. Amb tot, el neerlandès ja fa unes setmanes que manté el Barça en suspens mentre reflexiona sobre si acceptar o declinar.

Frenkie De Jong Playing Elegant Football

Arriba la primera oferta formal

Durant els darrers mesos s'ha especulat en àmplia mesura sobre una possible sortida del centrecampista al Manchester United. Diversos informes comunicaven que els Red Devils fa anys que estan interessats i que ara disposen d'una oportunitat d'or per comptar amb ell. Així i tot, als despatxos del Camp Nou encara no ha arribat cap proposta per part dels d'Erik ten Hag.

Sí que s'han posat en contacte amb els blaugranes el Tottenham, segons informa Jijantes . Els Spurs haurien ofert 60 milions d'euros , amb variables incloses, als catalans a canvi d'emportar-se Frenkie de Jong. Una proposta que, sens dubte, tenint en compte el fràgil escenari financer del club, interessa a Joan Laporta.

De Jong, la pilota a la teulada

Els londinencs li ofereixen cobrar el mateix salari que està percebent actualment a Barcelona. Així i tot, la proposta de l'equip barceloní inclou una reducció salarial del 15%. Per tant, ara és el futbolista qui ha de prendre la decisió de prolongar la seva estada a terres catalanes o canviar d'aires.

I ho ha de fer com més aviat millor, ja que Joan Laporta vol arribar ben planificat al mercat. Per descomptat, els 60 milions oferirien un sospir econòmic brutal. Tot i així, el Barça vol seguir concedint-li un vot de confiança a Frenkie de Jong.