Brais Méndez

La oferta que prepara l'Atlètic de Madrid per Brais Méndez

L'Atlètic de Madrid vol un jugador clau de la Reial Societat

Molts no s'expliquen com Brais Méndez no té més protagonisme a la selecció espanyola. La temporada passada va marcar 8 gols en 34 partits de Lliga i 3 gols més a la resta de competicions. Uns números molt bons per a un centrecampista i en tot cas millors que els d'altres futbolistes més habituals a la selecció espanyola tant a l'època de Luis Enrique com a l'actual de Luis de la Fuente al capdavant del combinat nacional espanyol.

Aquesta temporada l'ha acabat com la va començar, en plena forma, i encara que estava a la pre llista del seleccionador per als partits contra Escòcia i Noruega, finalment no va entrar a la llista definitiva. Si van estar els seus companys a la Reial Societat Mikel Merino, Robin li Normand, Mikel Oyarzabal i Martin Zubimendi.

Interès de l'Atlètic de Madrid amb vista al mercat d'estiu del 2024

Tot això ha despertat l'interès de l'Atlètic de Madrid, que està vivint un moment dolç. A la Lliga és quart amb 28 punts però un partit menys. En cas de guanyar-lo, es col·locaria a només 3 punts del Girona. Els de Míchel són l'equip revelació i lideren la classificació contra tot pronòstic.

Charlando con BRAIS MÉNDEZ, jugador de la Real Sociedad, uno de los equipos de moda en Europa

La Reial va pagar 14 milions d'euros al Celta de Vigo l'estiu del 2022 i des d'aleshores el valor ha crescut fins als 25 milions d'euros. La seva clàusula és de 60 milions d'euros i la Reial Societat no té pressa a vendre'l. La seva situació econòmica és bona ia més podria fer caixa (si no en queda més remei) amb altres futbolistes. Casos pels quals algú sí que podria pagar la clàusula de rescissió com el Manchester United, plantejant-se pagar els 60 milions d'euros de clàusula de Take Kubo.