Florentino Pérez a 'el Chiringuito'

El Reial Madrid vol un jugador del Girona: No és Savio

La jugada d'Ancelotti per part d'un jugador que ho està fent molt bé amb l'equip de Montilivi

La temporada del Girona FC ha estat espectacular. Els gironins encapçalen la taula classificatòria després de 13 jornades. L'objectiu de la permanència sembla gairebé lligat i ara toca mirar més amunt. Això ja no és casualitat, i ara tocar lluitar per les places que donen accés a la Lliga de Campions. Una lluita que serà complicada i el Girona FC necessita el màxim nombre d'efectius disponibles per assolir l'objectiu.

Un dels jugadors de sortida a l'11 de Michel és un jugador de futbol amb el mateix nom: Miguel. En aquest cas Gutiérrez: Miguel Gutiérrez. És el lateral esquerre de l'equip. Va jugar tots menys un partit i va fer una assistència. L'estiu passat, va arribar al Girona procedent del Reial Madrid a canvi de 4 milions d'euros.Els blancs, per descomptat, es van reservar el 50% d'una futura venda. Una fórmula idèntica a la que van utilitzar amb Take Kubo i que podria donar-los tants milions aviat si la Real Sociedad el ven.

La possible solució als problemes a la posició de lateral esquerre del Reial Madrid

El Reial Madrid fa temps que té un problema al lateral esquerre perquè ni Ferland Mendy ni Fran Garcia -que arribava aquesta temporada- acaben d'estar a l'altura de la tasca. Carlo Ancelotti ha col·locat alguna vegada Cavalinga en aquesta posició, però no és la seva posició natural. El problema és similar al que tenia el Barça, en aquest cas a la banda dreta, abans de l'arribada de Joao Cancelo.

El fitxatge de Miguel Gutiérrez seria ideal per a ells perquè els costaria la meitat de preu gràcies a l'esmentada clàusula. Amb una clàusula de 40 milions d'euros, el preu límit que pagaria el Reial Madrid seria de 20 milions d'euros. Una xifra molt inferior al preu d'Alphonso Davies, prioritat número 1 de Florentino Pérez en aquesta posició.