Possible fitxatge del RCD Espanyol

Ofereixen un futbolista en hores baixes a l'Espanyol

Ha encadenat diverses cessions poc productives en els darrers anys

L'Espanyol podria estar davant d'una oportunitat interessant al mercat de fitxatges amb la possible incorporació de Reinier, un jove talent brasiler que actualment pertany al Reial Madrid. Aquest moviment podria donar-se en forma de fitxatge o cessió, i es presenta com una conveniència tant pel jugador com pel club català.

Reinier, que va arribar al Reial Madrid el 2020 amb grans expectatives, no ha aconseguit consolidar-se a l'equip blanc. Després del seu breu pas pel Reial Madrid Castilla, ha encadenat diverses cessions a la recerca de minuts i experiència. El seu temps al Borussia Dortmund, el Girona i més recentment al Frosinone de la Sèrie A italiana, no ha estat prou reeixit per assegurar un lloc al primer equip del Reial Madrid.

A la temporada 2023/2024, Reinier va disputar 22 partits amb el Frosinone, anotant 2 gols i donant 2 assistències. Xifres una mica regulars per a un futbolista cridat a fer grans coses però que no fan més que confirmar que l'atacant de Brasília s'ha estancat.

Un '10' necessari per a la medul·lar periquita

La sortida de Nico Melamed ha deixat un buit important al migcamp de l'Espanyol, i l'arribada de Reinier podria ser la solució que l'equip necessita. Amb la seva capacitat per jugar com a migcentre ofensiu, Reinier aportaria creativitat i dinamisme a l'equip de Manolo González. La seva habilitat per generar jugades de gol i la seva versatilitat al camp encaixen bé amb l'estil de joc de l'Espanyol.

Nico Melamed en un entrenament amb l'Espanyol
Nico Melamed en un entrenament amb l'Espanyol | RCD Espanyol

El RCDE, lloc on moltes joves promeses han trobat la seva plenitud futbolística, podria oferir a Reinier l'entorn ideal per rellançar la seva carrera. Amb un contracte encara vigent amb el Reial Madrid fins al 2026, la cessió sembla que és l'opció més viable, encara que no es descarta un fitxatge si les condicions són favorables. I, per descomptat, a l'entitat de la Castellana avalen aquesta operació, ja que no té cabuda al primer equip merengue.

Això sí, segons Bernabéu Digital, que precisament va avançar que l'Espanyol podria ser el seu proper destí, el Rayo Vallecano podria ser una altra alternativa. La realitat és que el nom de Reinier s'ha relacionat diverses vegades amb l'entorn periquito els darrers anys, però mai no s'ha arribat a concretar la seva arribada.

Estadi del RCD Espanyol sense públic i sense jugadors a la gespa
RCDE Stadium, possible nova destinació per a Reinier | RCD Espanyol

Fran Garagarza, el director esportiu, és conscient que és una aposta una mica arriscada pel fluix nivell mostrat per Reinier en les últimes cessions. Tot i això, la segueix contemplant amb bons ulls i no es descarta que hi pugui haver moviments en els pròxims dies. És imprescindible per als periquitos nodrir-se de jugadors amb gran talent per poder assolir l'objectiu d'establir-se a l'elit del futbol espanyol. De moment, l'únic futbolista que ha arribat ha estat Álvaro Tejero.