Ayoze Pérez amb l'estadi Benito Villamarín de fons

Ayoze Pérez dóna una bona notícia al Betis durant l'Eurocopa

El seu futur a l'elenc d'Heliòpolis és a l'aire

El mercat de fitxatges al futbol europeu està en plena ebullició i el Reial Betis ha rebut una bona nova d'un dels seus jugadors clau, Ayoze Pérez. L'atacant canari, actualment disputant l'Eurocopa amb la selecció espanyola, ha manifestat la seva ferma intenció de continuar a l'equip malgrat les nombroses ofertes que ha rebut d'altres clubs. Aquest compromís ha estat un alleujament per al club verd-i-blanc i per a Manuel Pellegrini, que considera Ayoze una peça fonamental en el seu projecte esportiu.

Jugadors del Real Betis celebrant un gol a la 2019/20
Jugadors del Real Betis celebrant un gol a la 2019/20 | EFE verde

Un compromís ferm amb el Betis

Ayoze Pérez, segons algunes fonts, ha estat clar en el seu desig de romandre al Real Betis, un club on ha trobat estabilitat i un entorn ideal per desenvolupar el seu millor futbol. El seu exercici a la temporada 2023/24 ha estat destacable, amb 9 gols i 1 assistència en 31 partits de LaLiga. Aquestes xifres han cridat l'atenció de diversos clubs interessats en els seus serveis i a l'entorn bètic es temia una possible sortida del tinerfeny.

La clàusula d'Ayoze Pérez

La clàusula de rescissió d'Ayoze Pérez, actualment a 4 milions d'euros, ha estat un gran atractiu per a molts equips que busquen reforçar-se amb un jugador del seu calibre. Tot i això, el jugador ha rebutjat ofertes lucratives, prioritzant el seu compromís amb el Betis. Aquest gest ha estat valorat enormement per la directiva del club, que planeja millorar el seu contracte per blindar la seva permanència.

Aquesta renovació inclouria no només un augment salarial, sinó també una revisió a l'alça de la seva clàusula de rescissió, assegurant així que Ayoze Pérez es quedi al Betis per un llarg període. O, almenys, que si se'n va deixi un important rèdit econòmic a les arques bètiques.

Així anunciava el Betis la convocatòria d'Ayoze Pérez amb la selecció espanyola per a l'Eurocopa
Així anunciava el Betis la convocatòria d'Ayoze Pérez amb la selecció espanyola per a l'Eurocopa | Real Betis

Això sí, abans han de resoldre altres fronts oberts perquè evitar haver d'enfrontar-se al temut Fair Play Financer. Així i tot, els agents del jugador ja estan al corrent de les intencions de l'entitat sevillana. Cal tenir en compte també que el Reial Betis ha patit algunes baixes a la parcel·la ofensiva i que, gràcies a això, Ayoze Pérez, en principi, podrà disposar de molt més protagonisme el proper curs.

I això, sumat a la comoditat de què ha gaudit el futbolista com a blanc-i-vermell, l'han portat a prendre la decisió de quedar-se al Benito Villamarín. Ayoze Pérez ha prioritzat l'estabilitat esportiva i emocional altres grans ofertes que ha rebut.