Manuel Pellegrini i Carlo Ancelotti al Benito Villamarín

L'objectiu del Reial Madrid que preocupa el Reial Betis

Florentino Pérez s'interessa en una de les perles del conjunt bètic i els sevillans temen que se'ls pugui escapar

Florentino Pérez va adoptar fa uns anys una filosofia de fitxatges a la que sembla no voler renunciar. És la de tractar de trobar joves promeses amb una projecció abismal que puguin rendir al Reial Madrid durant uns quants anys. O, sinó, que, un cop adobats de molt de futbol, puguin sortir i deixar un enorme rèdit econòmic a les arques de l'entitat merengue.

L'últim exemple és Endrick, el fitxatge que ja està comès per Florentino Pérez, encara que el brasiler no s'incorporarà al Reial Madrid fins a l'estiu. Vinicius i Rodrygo Goes també van ser producte d'aquesta estratègia i són els dos majors casos d'èxit. Basant-s'hi en ells dos, doncs, el mandatari merengue vol continuar trobant futbolistes d'aquest perfil que puguin triomfar de la mateixa manera.

I el que ha entrat a la llista en les últimes setmanes és Assane Diao, del Real Betis. Nascut el 2005, és, ara mateix, el jugador més prometedor de l'equip bètic. Ja és integrant gairebé al 100% del primer equip i, de fet, aquesta temporada ha jugat 27 duels amb Manuel Pellegrini.

Assane Diao 2023 - Crazy Skills, Assists & Goals - 18 Years of Great Talent | HD

Assane Diao, la perla bètica

Tot just té 18 anys i encara no ha aconseguit establir-se de forma determinant a l'onze inicial, però Assane Diao ja acumula aquest curs 1.484 minuts amb el Real Betis. Ha aconseguit, a més, veure porta quatre vegades. Manuel Pellegrini acostuma a utilitzar-lo a qualsevol dels dos extrems.

El senegalès és un tipus veloç i amb un canvi de ritme abismal, desacomplexat en l'un a un i amb una desimboltura descomunal quan té la pilota. Un futbolista d'aquests capaços de modificar l'esdevenir del duel en una acció individual.

Assane Diao ja va ser determinant, de fet, el curs passat amb el Juvenil del Reial Madrid. Gràcies als seus gols i al seu talent, entre altres coses, l'equip es va poder plantar a la final de la Copa de Campions, on van caure per 3-1 davant del Reial Madrid.

Les intencions de Florentino amb Assane Diao

Encara que el mandatari merengue no està al 100% convençut de pretendre el senegalès, sí que és una de les opcions que està valorant seriosament. En tot cas, seria un fitxatge a curt/mig termini. Assane Diao va renovar l'estiu passat amb el Real Betis fins al 2027.

A més, després d'aquesta actualització al contracte, la seva clàusula de rescissió va passar a ser de 30 milions d'euros. Una xifra que, per descomptat, tant el Reial Madrid com altres grans clubs europeus poden assumir. De fet, alguns equips de la Premier League també estan contemplant fitxar-lo.