Hansi Flick i Sergi Roberto amb el Camp Nou de fons

No només Sergi Roberto: Un altre futbolista del Barça que podria sortir si arriba Hansi Flick

El fitxatge del tècnic alemany a la banqueta culer pot suposar la marxa d'una de les peces clau de l'actual Barça

És evident que, després d'aquesta ombrívola campanya del Barça, el club necessita reforçar-se al pròxim mercat. D'altra banda, també requereix donar sortida a aquells futbolistes que no han acabat de brindar el nivell esperat. Un, per exemple, és Sergi Roberto.

S'augura, doncs, un estiu mogut als despatxos del Camp Nou. La decisió de Xavi d'abandonar el càrrec a final de temporada ho ha revolucionat tot al Barça. El primer pas, sap Joan Laporta, és trobar el nou tècnic culer. I després, arran d'aquí, intentar trobar els futbolistes adequats que encaixin amb la idiosincràsia del club i amb la doctrina de l'entrenador.

Hansi Flick és l'home que encapçala actualment la llista de candidats per suplir Xavi a la banca blaugrana. No té equip i, per tant, la seva arribada a la Ciutat Comtal no sembla ni de bon tros complexa. De fet, l'alemany estaria encantat de poder afrontar aquest repte després del seu fracàs amb la Selecció Alemanya.

How Hansi Flick Turned Bayern München Into The Best Team in Europe

Com totes les decisions, l'arribada de Hansi Flick tindria els seus pros i contres. D'una banda, el Barça guanyaria un míster amb experiència a l'elit. Però, de l'altra, la mala relació amb Ilkay Gündogan podria suposar la sortida del centrecampista.

La relació entre Gündogan i Hansi Flick

Futbolista i tècnic alemany van coincidir a Die Mannschaft quan Hansi Flick va ser el seleccionador alemany, entre 2021 i 2023. Tot i que en cap moment hi ha hagut cap mostra pública d'una mala relació, sí que s'ha pogut intuir per algunes declaracions. Sense anar més lluny, Gündogan va criticar diverses vegades el joc del combinat nacional després de la disputa de l'últim Mundial de Qatar.

A més, el centrecampista va deixar recentment un missatge a Hansi Flick. Va dir que "no només és una persona fabulosa, sinó també un gran entrenador, com va demostrar al Bayern". Obvia, per tant, el seu pas per la Selecció Alemanya.

El transcendent Gündogan del Barça

Ilkay Gündogan està aconseguint ser el futbolista més determinant de l'equip la primera temporada al Barça. Amo i senyor del centre del camp, és qui maneja la batuta a l'orquestra de les possessions blaugranes. És la carta més important de l'equip de Xavi al segon terç del camp.

Ja suma 5 gols i 10 assistències en els 38 partits que ha disputat com a blaugrana. De fet, aquest mateix cap de setmana ha aconseguit convertir-se en el primer jugador de les cinc grans lligues a assolir les 100 ocasions creades. És, sens dubte, el millor fitxatge de l'era Laporta.

Per això, el Barça vol continuar comptant amb ell malgrat que la seva relació no sigui la més positiva amb Hansi Flick. Així, si el tècnic alemany acaba signant, Gündogan haurà de decidir què fer. Ofertes, per descomptat, no n'hi faltaran, sobretot, procedents d'Aràbia Saudita.