Rubén Baraja i jugadors del València

Nou objectiu del València per a la davantera

Rubén Baraja pensa en un altre jove talent per reforçar la seva línia ofensiva de cara a la temporada que ve

Després dels mals tràngols patits a Mestalla el curs passat, poques esperances hi havia entre la parròquia valencianista que aquesta temporada fos tan positiva com està sent. A l'estiu es van agreujar encara més les males sensacions, ja que la confecció de la plantilla no va ser, ni de bon tros, la desitjada. Rubén Baraja, atesa la negativa de Peter Lim d'invertir diners, les va haver d'apanyar per armar un planter competent la columna principal del qual eren els de la pedrera.

I, contra tot pronòstic, funciona de luxe. Tant és així que, de fet, els valencianistes estan ficats de ple a la batalla per acabar a la setena plaça, la que donaria accés a la Conference League. Ho faria sempre que el Mallorca no es convertís en campió de la Copa del Rei.

Donat aquest èxit, doncs, Rubén Baraja vol continuar reforçant la seva plantilla amb joves talentosos. I una de les posicions en què es podria reforçar amb una altra peça novell és la davantera. L'elegit, en aquest cas, és Fabrício Santos, actualment propietat del Llevant.

Fabrício, més joventut per a l'ofensiva

El Celta es va sumar fa uns anys a la moda de pescar perles brasileres amb gran potencial de desenvolupar-se en grans estrelles. El 2021, els celtiñas van aconseguir la cessió de Fabrício, que militava al filial del Gremio. Just després d'aquesta temporada, el davanter va acabar contracte amb el club de Brasil i va arribar lliure al Llevant.

I els granotes el van cedir en primera instància al Castelló, però aquesta temporada ja els ho han quedat per a la seva plantilla. I Fabrício Santos està aconseguint convertir-se en un jugador important. Ja ha disputat 20 duels amb els 'granotes', en què ha aconseguit anotar 4 gols i brindar una assistència.

És un davanter alt (1,86m), amb una gran gambada i una gran capacitat en la rematada dins de l'àrea. És veloç, tant que fins i tot es pot exercir perfectament en la posició d'extrem. Un perfil de futbolista complet del qual el València no disposa a la plantilla; per això l'interès.

Fabrício i València, una relació probable

Tot i ser equips rivals de ciutat, no hi ha una mala relació administrativa entre València i Llevant. Ja va quedar clar el curs passat, quan els 'granotes' i els 'ches' van negociar per l'arribada a Mestalla de Pepelu. I ara podrien repetir amb Fabrício Santos, qui té un valor de mercat de 800 mil euros; falta per resoldre si Peter Lim està disposat a treure la xequera.

La realitat és que el València requerirà afegir a les seves files, sí o sí, a, mínim, un davanter. Actualment compten amb tres, un dels quals, Yaremchuk, abandonarà el club a final de temporada, ja que va arribar cedit. A Rubén Baraja li agradaria tenir-ne quatre, ja que cal recordar que dibuixa habitualment una doble punta als seus esquemes.