Jugador del Racing celebrant l´ascens

El crac que vol el Racing de Santander si torna a Primera

Els càntabres somien amb el retorn del seu fill pròdig, que no ha acabat de brillar lluny de El Sardinero

Sempre hi ha motiu que justifica catalogar un equip com a històric. El Racing de Santander, sens dubte, pot presumir de tenir aquesta etiqueta. Ja no només per tots els anys que ha participat a la Primera Divisió, sinó també pels èxits que sol executar temporada rere temporada.

Els càntabres van aconseguir l'ascens a la Segona Divisió la temporada passada i ja estan per la feina de tornar, tant de temps després, a l'elit del futbol d'Espanya. Es troben a la quarta posició, dins dels llocs de playoff i a tan sols dos punts de l'ascens directe. Per més inri, estan deixant una empremta a la Lliga Hypermotion en forma de gols; ningú ha anotat més que ells a les 33 jornades de competició.

Amb tot, als despatxos d'El Sardinero ja s'estan començant a preparar per actuar al pròxim mercat estival. Si finalment aconsegueixen el tan anhelat ascens a Primera, serà transcendental confeccionar una plantilla competent per resistir a la complexitat del principal campionat espanyol. I, davant aquesta tessitura, somien poder poder emprendre el fitxatge del seu fill pròdig, Pablo Torre.

Pablo Torre, el somni de Primera del Racing

El 2022, el Barça va fer el setge a la Primera Federació per fitxar un jove talent que emergia al cor de Cantàbria. Joan Laporta va pagar 5 milions al Racing de Santander per endur-se Pablo Torre i el futbolista de Soto de la Marina va aterrar a la Ciutat Comtal amb l'etiqueta de 'promesa'.

Tot i això, amb el temps s'ha evidenciat que, de moment, el centrecampista s'està quedant en un gran 'ojalá' i encara no ha aconseguit brillar a Primera. No ho va fer la primera temporada amb el Barça i tampoc ho està aconseguint ara en la seva cessió a Girona. Aquest curs només ha participat en 24 partits, amb un saldo d'1 gol i 2 assistències.

Pablo Torre Is The Most Underrated Gem In Football - 90% Skills, 10% Playtime

Són xifres una mica reduïdes tenint en compte l'enorme potencial que va mostrar assíduament Pablo Torre amb el Racing de Santander. És un centrecampista que, a més d'apoderar-se de la medul·lar, sol acostar-se amb regularitat a l'últim terç del camp. I, per tant, acostuma a ser determinant a les ofensives, acumulant una gran quantitat d'assistències i gols.

El Racing, doncs, aprofitant que el seu estimat Pablo Torre no està tenint èxit en les seves aventures lluny del Sardinero, buscarà reincorporar-lo a les seves files si aconsegueixen l'ascens. El valor de mercat actual és de 3 milions d'euros, encara que l'equip càntabre també podria sol·licitar-ne la cessió.