Estadi José Zorrilla i possible fitxatge del Real Valladolid

Era el nou Messi i ara ho vol el Reial Valladolid

Els val·lisoletans busquen reforços per rendir a Primera

Al José Zorrilla segueixen de ressaca emocional després d'haver aconseguit certificar el seu ascens a LaLiga. Així i tot, els directius ja estan treballant plenament en la confecció de la plantilla de cara al proper curs. Evidentment, són conscients que s'hauran de reforçar si volen estar a l'altura de l'exigència de la competició més prestigiosa del futbol espanyol.

Per això, Ronaldo ja està esperant les propostes del director esportiu del Real Valladolid. Una de les parcel·les que han acordat reforçar és l'atacant. Fan falta futbolistes talentosos que siguin capaços de marcar les diferències i Domingo Catoira ja ha escollit el seu favorit.

Amb tot, l'entitat val·lisoletana té apuntat el nom de Luka Romero a la llista de desitjos. L'argentí, criat a Mallorca, podria arribar al nord-oest d'Espanya en forma de cessió. A més, coneix a la perfecció LaLiga després dels seus passos per l'elenc vermelló i per l'Almeria al segon tram del curs acabat.

Luka Romero, a l'agenda del Reial Valladolid

Nascut el 2004, Luka Romero va ser catalogat com a "nou Messi" quan començava a fer els seus primers passos amb el primer equip del Mallorca a la 2020/21. Després d'aquella campanya, se'l va endur la Lazio a la Sèrie A per jugar els dos anys següents. El 2023, el Milà va aconseguir els seus serveis, però com que no estava tenint gaire protagonisme, va decidir cedir-lo a l'Almeria l'hivern passat.

Al PowerHorse no ha pogut ajudar l'equip indàlic a evitar el descens, però sí que ha tingut alguna actuació de gran nivell. Luka Romero ha disputat 13 partits, en què ha pogut veure porta en 3 ocasions. Ara, un cop acabat el préstec, sembla que segueix sense entrar als plans de Stefano Pioli.

Per això, els directius del club rossonero no descarten pas buscar-li una nova cessió. Saben que encara és molt jove, 19 anys, i que s'ha d'acabar de polir. Té contracte fins al 2027 a San Siro, però abans de poder formar part d'un equip d'una entitat semblant, necessita acumular minuts.

I el Reial Valladolid li podria brindar aquesta oportunitat. Tornar a jugar a un equip de la lliga espanyola suposaria que no hauria de passar pel procés d'adaptació. I, per tant, es podria dedicar des del principi a sumar experiències.

I l'elenc val·lisoletà, per la seva banda, guanyaria un futbolista molt hàbil a l'extrem dret. Un atacant baixet, argentí i de cabells llargs és sinònim inequívoc sempre de talent.