Jugadors del Getafe celebrant un gol

No el volen al Getafe: Podria acabar al Betis

S'espera un estiu mogut a Heliòpolis

Encara que el drama no hagi estat, ni de bon tros, majúscul, ja que han aconseguit la classificació per a la Conference League, al Real Betis no estan satisfets amb la recent acabada temporada. És per això que el director esportiu, Manu Fajardo, compassat pels desitjos de Manuel Pellegrini, ja s'està preparant per actuar a l'estiu. I és que s'espera una finestra de fitxatges molt moguda a l'entorn bètic, tant pel que fa a les entrades com a les sortides.

Als despatxos del Benito Villamarín treballen per reforçar diverses posicions del planter bètic. Un, per exemple, serà el de la posició de davanter, on Willian José podria sortir i on el Chimy Ávila i Cedric Bakambú han mostrat un nivell baix. I per curar les fissures en aquesta parcel·la, un dels molts noms que té el Reial Betis a la llista de desitjos és el de Juanmi Latasa, segons informa MARCA.

Latasa, a l'òrbita del Real Betis

Va néixer a Madrid l'any 2001 i als 15 ja estava vestint la carcassa blanca del Reial Madrid. Es va criar i va passar molts anys a La Fábrica fins que, el 2022, el Getafe va acordar amb Florentino Pérez la seva cessió per dues temporades. Aquest préstec, però, ja ha arribat al final i al sud de la Comunitat no semblen gaire disposats a fer els esforços pertinents perquè Latasa pugui seguir.

Això, sumat a que no té forat al Reial Madrid, el seu club en propietat, on, a més, acaba contracte el 2025, el situa a la rampa de sortida. Tot i que els seus números no són gens extraordinaris, 5 gols en 36 partits, la seva última temporada ha estat interessant. Sobre el verd s'ha mostrat com un futbolista diferencial i capaç de generar perill cada cop que entra en contacte amb la pilota.

I les aptituds de què disposa Latasa no les pot oferir cap altre ariet de l'actual planter bètic. És un davanter alt (1,92m), amb un físic imponent que l'ajuda a baixar pilotes aèries en tres quarts i a rematar-les dins l'àrea. Té encara molt marge de millora, però el que és evident és que ha fet prou mèrits per seguir jugant a Primera Divisió.