Muntatge amb l'estadi Santiago Bernabéu, i una ombra negra al centre amb l'escut del València CF

No seguirà al Reial Madrid i el València es mou per fitxar-lo

El Madrid no compta amb ell i el València ho podria quedar en propietat

El Reial Madrid segueix molt de prop les evolucions de la seva filial, el Madrid Castilla, amb vista a poder detectar algun jugador que pugui suscitar un cert interès a Carlo Ancelotti de cara a incorporar-lo al primer equip. Els joves talents que pugen al Castella són seguits en lupa pels tècnics del primer equip.

Sobretot, es tindran en compte aquells jugadors cedits per altres clubs, i valoraran si el rendiment al filial madridista ha estat l'òptim per poder quedar-se al club blanc i aspirar, algun dia, a formar part de la primera plantilla.

El Reial Madrid descarta quedar-se a Vinícius Tobías

I un dels cedits que juguen al filial és el lateral dret brasiler Vinícius Tobías. Tobías és un futbolista cedit pel Xaktar Donetsk i que no compta amb la confiança dels tècnics per seguir vestint la samarreta blanca la temporada que ve. Cal recordar que Tobías només ha disputat un partit amb el primer equip d'Ancelotti, i va ser al partit de Copa del Rei davant l'Arandina.

Tobías ha disputat fins ara amb el Castella un total de 19 partits en què ha repartit 4 assistències de gol. No en va, el seu rendiment al camp no ha convençut l'staff tècnic i ja l'haurien descartat per al curs que ve. Cal recordar que Tobías té contracte amb l'equip ucraïnès fins al juny del 2026 i no tindrien cap inconvenient a rebre el defensor sud-americà el proper estiu.

Moviment del València per fitxar Vinícius Tobías

Però el destí més immediat de Tobías podria ser a Espanya. I és que el València i Rubén Baraja ja han mostrat molt d'interès per fitxar el lateral brasiler. La fórmula que buscaria el club che és la de tenir-lo cedit un any i poder executar, al final de la mateixa, una opció de compra pel jugador.

Vinicius Tobias ► Stunning Skills & Goals | 2023/24

Tobías podria ser un molt bon relleu del lateral francès Foulquier, de 31 anys, i que podria donar més velocitat i recorregut al lateral, a més d'explotar la seva faceta defensiva i de no deixar desprotegida l'esquena a les incursions en atac. Tobías és un jove lateral que podria anar assentant-se al València i sent el relleu perfecte per al gal Foulquier, cosa que li podria suposar fer el salt definitiu al futbol professional.