Muntatge amb la foto de Mamardashvili, amb el fons de la grada de Mestalla i una ombra negra al centre

El número 1 de la llista del València si se'n va Mamardashvili

L'opció prioritària del València en cas que marxi el georgià

Mamardashvili està fent una temporada digna d'emmarcar. L'arquer del València s'ha consolidat com un dels millors a la seva posició. Mamardashvili ha jugat 28 partits en què ha encaixat 32 gols i ha deixat en 9 ocasions la porteria a 0. Uns números que el catapulten com un dels millors porters de la Lliga EA Sports. Els seus grans reflexos sota els pals han cridat l'atenció a molts clubs.

El València és el quart equip menys golejat de la lliga i les ofertes pel porter georgià no s'han fet esperar. Des de la Premier estrenyen força equips com el Newcastle i el Tottenham que licitaran per seduir el meta del València. I és que ja la temporada passada també equips com el Manchester United van mostrar cert interès a Mamardashvili. Avui dia, el preu del porter del València podria oscil·lar els 35 milions d'euros, segons el portal Transfermarkt.

Mamardashvili, contracte fins al 2027

Cal recordar que l'arquer georgià té contracte amb el València fins al juny del 2027. I, a més, en la renovació va signar una clàusula de rescissió de contracte de 100 milions d'euros. Tot i això, el València ho podria posar al mercat al voltant dels 30 milions d'euros per al club que es vulgui aconseguir.

Tot fa pensar que el gran rendiment de Mamardashvili a València podria desencadenar la sortida a un club que aspiri a jugar competicions europees, i que seduiria aquesta opció al porter georgià de l'equip che.

Julen Agirrezabala, l'opció a la sortida de Mamardashvili

Agirrezabala ha disputat els partits de la Copa del Rei aquesta temporada, i en què només ha rebut un total de 3 gols. Ha estat l'alternativa a les rotacions de la porteria d'un Unai Simón, internacional espanyol, que és el clar porter titular. La solidesa i consistència sota pals han fet d'Agirrezabala un porter de moltes garanties i que podria veure al València una opció única de fer-se amb la titularitat a la porteria che en cas que es confirmi l'adéu de Mamardashvili.

Actualment, Agirrezabala té contracte amb l'Athletic Club fins al 2025, igual que Unai Simón. En cas que el València ho vulgui fitxar, la taxació del porter basc estaria oscil·lant els 5 milions d'euros, una quantitat que el quadre valencianista podria assumir per aconseguir els seus serveis.