Leo Messi amb la samarreta de l?Inter de Miami sent entrevistat després d?un partit

El moviment de Leo Messi per ajudar el Barça

L'astre argentí mou fitxa amb Joan Laporta

Leo Messi segueix amb la seva carrera futbolística a l'Inter de Miami, on està gaudint de la seva última etapa com a futbolista professional. Messi, a més, està acompanyat al seu equip per vells amics i coneguts de la seva etapa al Barça com Jordi Alba, Sergio Busquets o Luis Suárez.

Tot i això, Messi segueix de reüll tot el que passa a Can Barça, i també vol aportar el seu granet de sorra en la confecció de la plantilla per a la temporada que ve.

Messi apunta un dels grans talents de River Plate

Leo Messi segueix molt de prop la lliga del seu país i li ha cridat l'atenció un nom, el de Franco Mastantuono. El migcampista ofensiu, de només 16 anys, està destacant tant amb el seu equip, un River que va segon a la taula classificatòria, com amb la selecció sub-17. Mastantuono, és un jove talent sortit de les categories inferiors de River Plate i que ja amb el primer equip ha disputat 7 partits i un total de 258 minuts.

16-year-old Franco Mastantuono is an 𝐈𝐍𝐒𝐀𝐍𝐄 𝐓𝐀𝐋𝐄𝐍𝐓..

Mastantuono va ser un dels líders de la selecció sub-17 del Mundial d'Indonèsia que es va disputar a finals de l'any 2023 i on l'Argentina va quedar en quarta posició.

Contracte en vigor i una clàusula de 30 milions d'euros

Tot i així, la possible arribada de Mastantuono a Can Barça no es preveu senzilla. Doncs el jugador té en contracte en vigor amb River Plate fins a l'estiu del 2025 i la seva clàusula de rescissió actual amb el club argentí és de 30 milions d'euros. En aquest sentit, la directiva del Barça haurà de valorar molt bé si és convenient fer aquesta inversió, sempre depenent de les possibles sortides i que el club compleixi els límits salarials que se'ls està exigint des de LaLiga.