Muntatge amb una imatge de futbolistes del Celta abraçats ia l'esquerra, dins d'un cercle i difuminat, el porter de qui parla la notícia

El Celta vol pescar al Liverpool per a la seva porteria

El quadro vigués posa el seu focus a la porteria del Liverpool després de perdre la confiança amb Guaita

El Celta de Vigo de Rafa Benítez viu una temporada molt complicada. Actualment és l'equip que marca la zona de salvació, tan sols 3 punts per sobre del Cadis que cau a zona de crema. Els mals resultats i el pobre joc de l'equip també han tingut repercussió a la porteria. Doncs el cos tècnic ja no confia en el porter valencià Vicente Guaita. El veterà guardià d'objectiu de Torrente no ha lluït al seu millor nivell aquesta temporada, cosa que ha propiciat que es veiés relegat a la banqueta per donar entrada a Iván Villar, que ja ha disputat un total de 10 partits amb l'elàstica del Celta.

Un dels equips més golejats de la lliga

El Celta ofereix, després de 26 jornades, uns números molt pobres pel que fa a gols rebuts. El quadro gallec ha encaixat un total de 39 gols, només superats pels 49 del Granada i els 54 de l'Almeria , que són els equips que ocupen les dues darreres posicions de la taula classificatòria.

Aquest fet ha alarmat el cos tècnic i la junta directiva en el sentit d'haver de buscar un porter de garanties perquè la sagnia que ha patit en defensa l'equip gallec es pugui redreçar del tot.

El Celta es fixa a la Premier per reforçar la seva porteria

I tots els focus estan centrats en el porter irlandès del Liverpool, Caoimhín Kelleher, que tot i ser el porter suplent d'Alisson Becker, ha signat bones actuacions als partits que ha disputat amb els 'Reds'. A més, als 25 anys està en un punt molt bo de la seva carrera i valoraria molt positivament poder seguir projectant la seva carrera en un equip que li asseguri minuts.

I aquest equip seria el Celta de Vigo que, com hem comentat anteriorment, necessita un porter de certes garanties. Kelleher és un porter del planter del Liverpool que ha anat alternant participacions en els equips filials amb el primer equip en què aquesta temporada ja s'ha consolidat.

Caoimhin Kelleher CRAZY Moments

Ha pogut gaudir de 450 minuts defensant la porteria de l'actual líder de la Premier League. Els números de Kelleher aquesta temporada han estat més que bons, ja que ha disputat un total de 16 partits, 6 d'EFL Cup, 5 de Premier League i 5 d'Europa League. En els 16 compromisos que va disputar va acabar encaixant 18 gols i va treure la porteria a zero en 3 ocasions.