Imatge amb Míchel, entrenador del Girona, a primer terme. A l'esquerra una emoticona d'una cara amb dos cors als ulls

El Girona se segueix movent molt bé i té gairebé lligat un crac francès

Quique Cárcel tindria una de les grans promeses del futbol francès lligada per a la temporada que ve

La bona temporada del Girona a la lliga tindrà conseqüències tant positives com negatives pel que fa a entrades i sortides de la plantilla que dirigeix Michel. Hi ha molts jugadors que, a causa del seu alt rendiment, han generat un gran interès a diferents equips del panorama continental , però això no treu que la secretaria tècnica, encapçalada per Quique Cárcel, s'estigui movent des de ja per poder conformar un equip competitiu per a una hipotètica disputa de la propera Champions League.

Les sortides d'Aleix García i Savinho

Dos dels jugadors que han destacat més aquest curs són el català Aleix García i el brasiler Savinho. El d'Ulldecona podria tenir molt avançat el fitxatge pel FC Barcelona, mentre que l'extrem brasiler recalarà a les files del Manchester City. Pep Guardiola s'ha fixat al jove extrem del Girona per reforçar la seva plantilla i continuar creixent a la Premier ia Europa. Cal recordar que el Girona és sota l'auspici del City Football Grup. Tot i això, no cal descartar la possibilitat que el conjunt anglès el cedeixi una temporada més al Girona.

Però és que a més d'aquestes dues sortides molt sensibles per als de Montilivi, també se'n podrien sumar les sortides d'Eric García i Pablo Torre, actualment cedits. Els exjugadors del Barça tenen molt encarades la seva marxa del club gironí, fet que obligués el club català a haver d'esforçar-se en la política de reforços per, almenys, mantenir el nivell de la present edició.

La jove promesa del PSG que podria arribar al Girona la temporada que ve

I és que la secretaria tècnica treballa a contrarellotge per configurar una plantilla que mantingui el nivell i, en aquest sentit, tots els focus estarien centrats en la jove perla del PSG Ettienne Michut. Michut és un centrecampista ofensiu de 17 anys que, actualment, milita al PSG sub-19, on va ingressar quan només tenia 7 anys.

El Girona tindria una carta molt important a favor seu ja que Michut encara no gaudeix d'un contracte professional i el seu contracte expira el proper 30 de juny, de manera que el conjunt català tindria via lliure per negociar directament amb l'entorn del jugador francès.