Muntatge amb Germán el Mono Burgos, una emoticona enfadat a dalt a l'esquerra i un cercle amb Lamine Yamal a dalt a la dreta

El Mono Burgos la fa grossa contra Lamine Yamal: Contundent reacció del Barça

Les declaracions no han agradat gens als culers

El partit que va disputar el Barça al Parc dels Prínceps de París era una de les grans cites futbolístiques a què s'enfrontava l'equip de Xavi Hernández i van aconseguir treure amb nota, ja que el 2 a 3 ha de ser ratificat a la tornada al Lluís Companys i accedint a unes semis de Champions que no aconsegueix des del 2019.

Els blaugranes van formar una brillant actuació a París on van voler portar la iniciativa del partit davant d'un dels grans colossos del continent com el PSG. El Barça, tot i avançar-se al marcador, va protagonitzar una gran remuntada a la segona meitat que li permet somiar en aquesta edició de la Champions.

Els desafortunats comentaris del Mono Burgos i la contundent reacció del Barça

L'operador televisiu que retransmetia el partit d'ahir entre el PSG i el Barça era Movistar + que és qui té els drets de les competicions europees. Ahir a la nit un dels comentaristes, l'exjugador i entrenador de l'Atlètic de Madrid, Germán el Mono Burgos va tenir unes desafortunades paraules sobre el jugador del Barça Lamine Yamal.

El fet va passar quan en el moment de l'escalfament les càmeres estaven apuntant a Lamine Yamal, moment en què el Mono Burgos va ser rotund afirmant que: "si no triomfa sempre pot acabar fent malabars en un semàfor" . Aquestes paraules van arribar a orelles dels directius dels dos clubs que van vetar els seus jugadors fer declaracions post partit a aquest operador de televisió.

El DESAFORTUNADO COMENTARIO de 'EL MONO' BURGOS sobre LAMINE YAMAL

Les disculpes del Mono Burgos després de l'incident

El comentarista argentí va voler aplacar l'allau de crítiques que li van arribar pel desafortunat comentari i va reconèixer que: “Ha estat un comentari sense intentar ferir ningú. Si algú es va sentir ofès demano disculpes públiques. En aquestes èpoques cal adaptar-se a tot i en això estem” .

En la mateixa línia que el Mono Burgos, la cadena Movistar + també va voler deixar un missatge de disculpa als clients del canal amb el missatge següent: " Amb motiu dels desafortunats comentaris d'un dels col·laboradors de Movistar Plus+ a la prèvia del partit de la UEFA Champions League entre el PSG-FC Barcelona sobre el jugador blaugrana Lamine Yamal, la plataforma demana disculpes públicament” .

Durant la retransmissió, el periodista que feia sense fils, Ricardo Sierra, va anunciar que la UEFA, conjuntament, amb el Barça i el PSG havien adoptat la decisió de no fer cap declaració pel comentari esmentat. Un fet que per tal que no es repeteixi, la UEFA va donar una lliçó d'exemplaritat per denunciar els actes o les declaracions incíviques o fora de to que puguin envoltar la seva competició.