Jugadors del Sevilla celebrant un gol

Salten les alarmes al Sevilla FC per un futbolista clau que podria no renovar

L'Atlètic de Madrid està a l'aguait per si s'acaben trencant les negociacions

Resulta complex extreure algun aspecte positiu de la temporada tan grisenca que ha protagonitzat el Sevilla. El vigent campió de l'Europa League va preparar a l'estiu un curs que semblava molt il·lusionant. El rampell de gresca es va trencar les primeres setmanes, quan ja es va evidenciar que alguna cosa no anava bé.

Amb el pas de les jornades, es va corroborar que els objectius del Sevilla serien molt diferents dels que es van marcar a l'agost. Els sevillans han estat submergits en la batalla per la permanència; i encara ho estan, amb prou feines es disten a sis punts del pou. Res no ha carburat com devia, ni jugadors ni cos tècnic; de fet, han passat tres entrenadors diferents per la banca sevillista des del començament del present curs.

Tot i això, només ha emergit un petit halo d'alegria per al Sevilla els últims mesos: Isaac Romero . El jugador del planter va deixar la seva empremta des de les primeres aparicions amb el primer equip i va enamorar el Sánchez-Pizjuán. La parròquia del Sevilla hi veia un davanter de molt nivell que podia convertir-se en el referent absolut de l'equip en els pròxims anys.

Així doncs, la directiva, convençuda també d'això, va començar un procés de negociacions per signar un acord de renovació amb el davanter de 23 anys. Isaac Romero estava, en principi, encantat de seguir a l'equip del seu cor. Tot i això, la proposta del Sevilla no li ha resultat gens atractiva i, de moment, l'ha declinat; un altre gerro d'aigua freda per a l'entitat sevillana.

Isaac Romero - Beast in the Making

Isaac Romero, no dolorós al Sevilla

El futbolista nascut a Nebrija està actualment compromès amb l'equip sevillista fins al juny del 2025. Com que Víctor Orta i la resta de directes el vaticinaven com una peça clau per a les pròximes temporades, van intentar ampliar aquesta vinculació. Això sí, sense afegir una millora salarial.

I Isaac Romero, sabedor que té grans clubs al darrere, ha dit que no. La seva gran il·lusió era prolongar la seva estada a l'equip del seu cor, el Sevilla, però esperava cobrar més. Amb tot, abans d'acceptar altres ofertes, esperarà unes quantes setmanes a veure si Víctor Orta millora la seva proposta.

"Tant la meva família com jo estem molt contents aquí. Ens encantaria seguir molts anys més, però això ho hauran de dur a terme els meus agents i el club, que arribin a un acord, encara que jo ja ho vaig dir al seu moment", va proclamar fa unes setmanes Isaac Romero.

Ara, doncs, la pilota és a la teulada del club. Han de decidir si oferir un nou contracte que millori les condicions actuals. Si finalment es neguen a fer-ho, el vendran aquest estiu. És l'única manera de treure rèdit econòmic per la seva sortida; si no, marxarà gratis el pròxim estiu.

L'Atlètic, a l'aguait

Un dels equips que més interès han mostrat a fitxar Isaac Romero si al final no segueix a la capital andalusa és l'Atlètic de Madrid. Els 'colchoneros' estaran necessitats de davanters a l'estiu i contemplen al del planter sevillista com un bon reforç. La clàusula de rescissió actual de l'atacant és de 15 milions d'euros, xifres a les quals Enrique Cerezo pot arribar sense problema.

Isaac Romero ha anotat 3 gols, alguns d'àmplia transcendència, i ha brindat 4 assistències en 11 partits amb el primer equip sevillista. A més, amb el filial compta amb un saldo d'11 dianes i 4 passades de gol més en 15 duels. Són registres d'ariet diferencial.