Muntatge amb una imatge del camp del Girona ia la cantonada inferior esquerra, dins un cercle i difuminat, la mona de Pasqua

Així són les mones de Pasqua del Girona

El Girona exhibeix les mones de Pasqua recreant unes pilotes de futbol

A Girona es viu l'arribada de la Setmana Santa i de la Pasqua amb molt d'optimisme. I és que no n'hi ha per menys. L'equip segueix en posicions privilegiades de la taula, segon a 6 punts del Reial Madrid, i amb opcions molt reals de poder disputar la propera edició de la Champions League, cosa que seria una fita històrica per a l'entitat ja que mai no ha jugat la màxima competició continental. Fins i tot poden lluitar pel títol de Lliga si els blancs fluixegen en les properes setmanes.

La mona de Pasqua, un dolç de Setmana Santa molt típic a Catalunya

La mona de Pasqua també està estesa a altres regions com València o Múrcia, i es tracta d'un dolç de Setmana Santa que els padrins regalen als fillols el Diumenge de Pasqua. Segons els experts, aquesta tradició es remunta al segle XV, quan a la tradició morisca se solia lliurar als Senyors per celebrar que la Quaresma havia acabat.

A més, els diferents artesans de rebosteria acostumen a aprofitar la mona de Pasqua per fer recreacions d'algunes de les personalitats que han estat més notòries actualment. De fet, s'han arribat a reproduir mones de jugadors com Messi, Cristiano Ronaldo o altres jugadors i famosos d'altres camps que sempre han cridat l'atenció del gran públic.

Les mones de Pasqua del Girona passen el control de la Champions

El club gironí ha anunciat a les seves xarxes socials que les pilotes de xocolata que han fet ja han passat el control de la Champions com a incentiu perquè l'aficionat s'animi a consumir aquestes mones en un any en què quadre català té moltes opcions de classificar-se per a la màxima competició continental. Es tracta d'un producte oficial i per això els aficionats i socis del Girona podran adquirir-la i fer el millor regal possible en una data tan especial.