Muntatge amb l'estadi Wanda Metropolitano, una ombra negra al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El migcampista que va triomfar a la Lliga i se'n va anar: L'Atlètic el vol recuperar

L'equip matalasser busca armar la línia de migcamp amb un futbolista que coneix la lliga espanyola

L'Atlètic de Madrid està en plena baralla per entrar a llocs de Champions League per a la propera campanya. Actualment, l'equip del Cholo Simeone es troba 4t classificat amb 3 punts d'avantatge respecte l'Athletic Club, equip que rep el proper cap de setmana al metropolità i que pot ser vital per dirimir el futur d'aquesta quarta plaça.

La trajectòria de l'Atlètic de Madrid aquest any ha anat de més a menys. Les nombroses lesions i el fet de tenir una plantilla curta que ha hagut de competir en tres competicions diferents fa que l'equip del Cholo ho estigui acusant a la recta final de la present temporada. Amb les sortides al centre del camp de l'equip matalasser, el club necessita reforçar-se amb urgència .

Giovani Lo Celso, l'objectiu matalasser

El centrecampista argentí és coneixedor de la lliga espanyola a causa del seu pas pel Reial Betis la temporada 2018/2019 abans de fitxar pel Tottenham que és el seu actual club i que el va cedir al Vila-real el gener del 2022. Lo Celso ha disputat 17 partits en el present curs en què ha aconseguit marcar 3 gols i brindar 2 assistències.

Giovani Lo Celso - Skills, Assists & Goals - Mejores Jugadas | 2022 | Argentina Comps®

Amb les probables sortides al mercat d'estiu de jugadors com Rodrigo de Paul o Lemar, el quadro madrileny necessita reforçar-se amb un migcampista organitzador que es pugui complementar a l'eix amb el capità Koke. La gran capacitat de treball de l'argentí i la seva privilegiada visió del joc pot venir com a anell al dit l'equip de Simeone. El preu que hauria d' abonar l' Atlètic de Madrid per aconseguir els serveis de Lo Celso és de 20 milions d' euros.

Poca participació al Tottenham i voluntat de tornar a Espanya

Lo Celso ha perdut molt de pes en el quadre anglès, que no compta amb la total confiança d'Ange Postecoglou a l'hora de confeccionar el seu onze titular . Aquest fet ha propiciat que el futbolista argentí valori l'opció de forçar la sortida a l'Atlètic de Madrid, equip que li asseguraria molt més protagonisme.

Lo Celso va deixar molt bones sensacions en el seu pas per la lliga espanyola, tot i tenir contracte amb el Tottenham fins al juny del 2025, al Betis va anotar 16 gols i va donar 5 assistències en 45 partits. I en la seva etapa al Vila-real el migcampista argentí va disputar 51 partits en què va marcar 3 gols i va brindar 4 assistències .

El bon bagatge de l'argentí a la lliga espanyola és un dels motius que han fet decantar-se per Lo Celso que pot ser una garantia per al centre del camp matalasser i que als 27 anys pot continuar projectant la seva carrera esportiva.