Muntatge amb Xavi Hernández, una emoticona d'una explosió a dalt a l'esquerra i un cercle amb Dani Senabre a dalt a la dreta

La brutal reacció de Dani Senabre a la continuïtat de Xavi

El periodista català explota després de l´anunci de la continuïtat del tècnic català

La notícia sobre la continuïtat de Xavi Hernández al capdavant de la banqueta blaugrana ha suscitat moltes reaccions a favor i en contra de la decisió que ha pres el tècnic català després de la reunió mantinguda ahir a la tarda al domicili particular del president Joan Laporta.

Després que, el mes de gener, i després de la derrota del FC Barcelona a casa contra el Vila-real, va desencadenar en una inesperada roda de premsa en què el tècnic de Terrassa anunciava que no seguiria el proper any a la banqueta culer. De fet, Xavi havia manifestat que faria un pas al costat en el moment en què no s'aconseguís guanyar cap títol com és el cas del present curs .

Dani Senabre esclata davant la continuïtat de Xavi Hernández

Una de les reaccions més cridaneres davant la notícia de la continuïtat de Xavi al Barça va ser la del periodista català Dani Senabre. Senabre va esclatar a la xarxa social X afirmant que la decisió era un dels majors escàndols dels últims anys .

Senabre ha estat molt crític amb l'entrenador egarenc aquesta temporada. De fet, després de l'eliminació del FC Barcelona a mans de l'Athletic Club de Bilbao als quarts de final de la Copa del Rei, Senabre va ser molt contundent en afirmar que: “Xavi Hernández ja pot anar fent les maletes” .

Senabre va ser molt crític amb el partit que els blaugranes van realitzar a San Mamés, on van acabar caient a la pròrroga, i en què el periodista va dir textualment que: "si els millors del teu equip tenen 16 anys... estàs fotut".

Senabre atribueix la decisió de Xavi a un motiu econòmic

L'1 d'abril passat, en unes declaracions a la cadena Cope on Senabre és un estret col·laborador, va vaticinar que Xavi Hernández es quedaria al Barça atribuint-lo a un motiu, estrictament, econòmic. Un motiu que Senabre va sustentar durant el programa 'Temps de Joc'.

Senabre, preguntat sobre si creia que Xavi continuaria com a entrenador, va subratllar que: "Sí, sí que ho crec pel que explica Helena, per, sobretot, un tema que mai no parlem i és el més important de tot, que és el tema econòmic i que crec que és el principal motiu” .

A més, i en to sarcàstic, Senabre va dir ''felicitats madridistes'' en el moment en què es va conèixer la notícia de la continuïtat de Xavi Hernández. Una al·lusió clara que aquest fet afavoria l'etern rival del FC Barcelona.

Senabre, després del seu pas per RAC1 i la Cadena SER, des del 2017, amb el fitxatge de Manolo Lama per Gol TV, va passar a ser tertulià del programa El Golazo De Gol, i és col·laborador a El Partidazo i Temps de Joc de la COPE .