Muntatge amb l'equip Infantil B del FC Barcelona i una sombra negra a la part esquerra

El mateix nom que un ex del Barça: Qui és la nova perla del planter culer?

Un davanter amb altes prestacions que ha sorprès tothom a LaLiga FCFutures

LALIGA FC FUTURES ha esdevingut el torneig de futbol sub-12 més important del món. El 2014, LaLiga i la Fundació José Ramón de la Morena van començar a treballar plegats i fruit d'aquesta unió va néixer aquest torneig. El torneig es caracteritza per promocionar el futbol base i així com la reivindicació dels valors positius que representa aquest esport són dos dels objectius principals que persegueix aquesta iniciativa.

A la present edició, el Barça arribava a Maspalomas (Gran Canària) amb el seu Infantil B per disputar aquest prestigiós torneig de futbol formatiu. I on hi participen un total de 20 equips de LALIGA EA SPORTS juntament amb alguns dels clubs més representatius del món.

Mamadou Keita sorprèn amb el seu futbol els presents al torneig

Tot i que el Barça no va passar dels quarts de final després d'empatar a 1 gol contra l'Atlètic de Madrid. Un dels noms que va deixar el torneig de Maspalomas va ser el de l'extrem esquerre Mamadou Keita, que comparteix cognom amb el mític migcampista de l'època Guardiola. Un futbolista veloç, àgil, bo en l'un contra un, desequilibrant, amb gran visió del joc i capacitat per fer l'última passada, a la qual cosa se li suma el bon registre anotador.

Mamadou Keita - The Next GEM for La Masía ?? • & Magic Talent.

Mamadou va completar un torneig excel·lent en què va sumar 3 gols i 2 assistències, sent un dels jugadors més determinants i que van marcar més les diferències dins del seu equip , que dirigeix Jordi Poma. Mamadou Keita lluïa el 9 a la samarreta i els espectadors van quedar embadalits per la gran esquerra que té el jove futbolista blaugrana.

Un gran futur per a un futbolista polivalent

El davanter de Granollers també destaca per la seva gran polivalència dins del camp. Jugant amb l'infantil B ja en partits d'11 futbolistes, Mamadou, sol alternar la posició d'extrem esquerre amb la de davanter . A més, s'ha sabut adaptar molt bé al pas del futbol 7 al futbol 11 a la categoria infantil

Mamadou acumula uns registres demolidors aquest any en competició domèstica, ja que ha anotat 5 gols en 13 partits de lliga portant bona part del pes ofensiu del seu equip. Actualment, només està darrere de Marvin i Divi, que porten 10 i 6 gols, respectivament.

En definitiva, la gran velocitat per trencar l'espai o ja sigui amb pilota controlada, sent molt generosa a l'hora de brindar assistències als seus companys, i el seu gran olfacte golejador converteixen Mamadou Keita en un dels futbolistes més determinants del seu equip. , i que de seguir amb la seva progressió no es descarta que algun dia pugui fer el salt al primer equip.