Muntatge amb imatge del Camp Nou ia la cantonada lateral esquerra l'escut de l'Aston Villa

El jugador del Barça que vol l'Aston Villa al gener

L'Aston Villa mou fitxa per un jugador del Futbol Club Barcelona

Marcos Alonso és el nom que comença a sonar a l'Aston Villa i seria un jugador desitjat per Unai Emery per reforçar la línia defensiva. L'Aston Villa és una de les sorpreses de la Premier League i després de vèncer un Manchester City en hores baixes ocupen la tercera plaça de la classificació. Els d'Unai Emery han guanyat 3 dels 4 darrers partits i es col·loquen a només 4 punts del líder, l'Arsenal. Aquesta és, sens dubte, una de les edicions més emocionants de la Premier League en els darrers anys.

Per això, Alonso és l'opció que sona a l'Aston Villa. Als seus 31 anys, està més que clar que no compta per a Xavi Hernández, ja que des de començament de la temporada amb prou feines ha jugat en quatre partits de Lliga i en tres de Champions League, on ha tingut actuacions més aviat fluixes. Tampoc ha estat capaç d'aprofitar el mal moment d'Alejandro Balde per sumar minuts al lateral esquerre. Per això, la sortida es donaria per un preu molt baix o possiblement a cost zero.

L'Aston Villa confia en l'arribada de l'actual jugador blaugrana

En cas d'arribar a Birmingham, Alonso es podria retrobar amb altres exblaugranes com ara Lucas Digne i Álex Moreno. De moment, hi ha altes possibilitats que el conjunt anglès aposti per aconseguir el veterà jugador, però només es podrà concretar en el proper mercat de fitxatges. Marcos Alonso, un defensa experimentat i polivalent, es podria adaptar bé a l'estil de joc de l'Aston Villa. Es caracteritza per la seva tècnica depurada i destresa amb la pilota, especialment amb el peu esquerre. La seva capacitat per associar-se amb els seus companys i la seva habilitat per enviar centres precisos, així com amenaçar amb xuts des de llarga distància, són aspectes clau del joc.

🚨ENTREVISTA a MARCOS ALONSO: El Real Madrid, su futuro...

A l'Aston Villa, que tendeix a utilitzar un estil de joc dinàmic i directe, Alonso podria aportar molt a la fase ofensiva des de la seva posició de lateral. La seva habilitat per incorporar-se a l'atac, ja sigui mitjançant centres o amb arribades a l'àrea rival, complementaria les tàctiques de l'equip. A més, la seva experiència i la seva maduresa serien valuoses per a l'equip en termes de lideratge i estabilitat defensiva.

La seva altura i fortalesa física també són avantatges en el joc aeri, tant en defensa com en atac, cosa que seria útil en un equip com l'Aston Villa que es pot beneficiar d'aquestes qualitats en situacions de pilota parada.