Julián Araujo a un camp d'entrenament del Barça. A la cantonada superior esquerra, bandera d'Itàlia

L'oferta que ha rebut el Barça per Julián Araujo: La resposta és NO

Julián Araujo es troba actualment cedit a la Unió Esportiva Las Palmas

Fa molts anys que el Barça té un problema al lateral dret. Des que va sortir Dani Alves la primera vegada a l'estiu del 2016 per fitxar per la Juventus (un altre error de Josep Maria Bartomeu) ha costat molt que un jugador s'acosti a les prestacions. El fracàs va ser tan considerable que fins i tot el futbolista va tornar amb 38 anys per jugar durant mitja temporada sota les ordres de Xavi Hernández. El club no el va renovar per l'edat que tenia i perquè creia que acabaria arribant César Azpilicueta.

El navarrès finalment no va venir i la banda dreta del FC Barcelona va ser un drama la passada temporada. Aquesta temporada ha arribat Joao Cancelo, cedit, i està deixant bones actuacions amb 2 gols i 1 assistència el que portem de Lliga i un altre gol a Champions League. Tot i això, el seu gran nivell en atac queda enterbolit per algunes mancances defensives que Xavi haurà d'anar corregint a mesura que avanci la temporada. No serà fàcil assegurar la continuïtat del portuguès ja que en el cas que el Barça vulgui que es quedi haurà de tenir en compte la seva situació econòmica i negociar un preu assequible amb el Manchester City. Repetim: no serà fàcil.

Julián Araujo està realitzant una gran temporada a la UD Las Palmas

Sigui com sigui, Joan Laporta té un pla B i es diu Julián Araujo. El club català el va fitxar de LA Galaxy per 4 milions d'euros i aquest any està cedit a la UD Las Palmas. Té només 21 anys però s'ha convertit en titular en un equip pio-pio que basa el seu èxit a la Lliga (és desè després de pujar aquesta temporada des de Segona Divisió) en la solidesa defensiva. Julián Araujo està sent un dels futbolistes més destacats dels canaris i ha marcat un gol des de començament de temporada. També internacional amb la selecció de Mèxic. Tornarà al Barça sigui com a titular o com a suplent de Cancelo.

Julian Araujo 2023 - Welcome to Barcelona | Skills, Assists & Tackles | HD

El FC Barcelona hauria rebutjat una oferta de 12 milions d'euros, segons informa el conegut tuiter Black. El futbol italià el volia, però Xavi Hernández, Deco i Joan Laporta tenen clar que el seu futur és blaugrana. No ha transcendit quin equip seria l'interessat però tot indica que pot ser un nivell TOP com ho són la Juventus, l'Inter de Milà o l'AC Milan.