Muntatge amb una imatge de l'Estadi Olímpic Lluís Companys a primer terme ia la cantonada superior esquerra l'escut del Manchester United

Rebutjats: El Manchester United diu NO a dos jugadors que el Barça vol vendre

El Barça segueix buscant sortides per a 2 futbolistes amb què no comptaria la propera campanya

El FC Barcelona té la necessitat imperiosa de seguir sanejant els comptes del club i, en bona mesura, només ho pot aconseguir a base de trobar sortida a jugadors que estan cotitzats, actualment, al mercat i que la secretaria tècnica, liderada per Deco, no compta per a la temporada 2024/2025. Als despatxos de Can Barça se segueixen fent equilibris per poder satisfer els requeriments de l'àrea financera del club , i que passa per la necessitat de fer caixa al següent mercat d'estiu, però sense devaluar el nivell de la plantilla.

Un equilibri que sembla d'entrada molt complex però que l'entitat blaugrana haurà d'afrontar, prioritzant la venda d'aquells jugadors que puguin generar més diners i que, al seu torn, no hagin acabat de satisfer les expectatives que el club hi tenia posats.

Ferran Torres i Raphinha descartats pel Manchester United

I dos dels futbolistes que complirien els requisits, anteriorment, esmentats serien els davanters Ferran Torres i Raphinha. El valencià, que va arribar procedent del Manchester City, no ha acabat de convèncer pel seu rendiment irregular en les tres temporades que porta al conjunt culer. Ni com a extrem per l'esquerra ni com a fals nou Ferran Torres ha acabat de rendir al nivell que s'esperava per un jugador pel qual el Barça va pagar 55 milions d'euros més 10 milions en variables als citizens.

El seu passat al City seria un dels motius que el Manchester United hauria esgrimit per negar-se a aconseguir els serveis de l'internacional espanyol. El preu de mercat de Ferran Torres oscil·laria, segons Transfermarkt, als 35 milions d'euros. Però Torres no és l'únic futbolista del Barça que no voldria fitxar, ja que el brasiler Raphinha tampoc convenç el club d'Old Trafford.

Raphinha 2024 – Best Skills, Goals & Assists - HD

L'ex del Leeds United tampoc no ha acabat de quallar a l'equip blaugrana, ja que després d'una primera temporada molt intermitent, en aquesta segona lesions han estat un llast que han perseguit l'extrem brasiler per acabar de trobar-se amb el millor nivell. El United troba excessiu els 60 milions que demana Joan Laporta per fitxar un jugador que consideren que no compleix els requisits per desemborsar aquesta quantitat de diners.

Mason Greenwood, seria el substitut de Raphinha

Segons diferents mitjans de comunicació, el Barça ja s'hauria posat en contacte amb Manchester United i Getafe per fitxar un dels davanters que ha causat més sensacions aquesta temporada com és el cas de Mason Greenwood. L'atacant, amb nacionalitat jamaicana i anglesa, està cedit al Getafe per l'equip dels Red Devils.

L'excelsa temporada que està fent Greenwood, havent disputat 23 partits en què ha marcat 6 gols i ha donat 5 assistències, ha suscitat el fort interès del Barça per aconseguir la propera campanya. A l'interès de l'equip culer també s'hauria unit les últimes hores l'Atlètic de Madrid.

Tot i que diversos dirigents del United ja s'haurien reunit amb Deco, el Manchester United estaria obert a vendre i escoltar totes les ofertes que arribin per Greenwood. Tot i haver-hi interès d'altres equips europeus i l'Aràbia Saudita, els dos equips espanyols partirien com a favorits per emportar-se'l. Així doncs, i un cop acabi la temporada començarà la licitació i aquí serà on tots dos hauran de posar tota la carn a la graella.