Jugadors de la UD Las Palmas en un camp de futbol

El fitxatge exòtic que planeja la UD Las Palmas si Mika Mármol se'n va a l'estiu

El conjunt canari ja tindria substitut davant de la pluja d'ofertes rebudes per Mármol

Una de les revelacions de la lliga EA Sports aquesta temporada està sent la UD Las Palmas. El conjunt de García Pimienta està lluitant per entrar a Europa la propera campanya l'any del seu ascens a la màxima categoria, ja que són novens a la taula a 5 punts de la Reial Societat que marca la posició d'accés a la Conference League.

Els canaris estan destacant pel bon futbol que estan practicant fins ara i la gran capacitat competitiva que tenen, sent un equip molt difícil de batre al campionat domèstic. N'és una prova que equips com el Barça o el Reial Madrid s'han hagut d'emprar a fons en les visites a l'Estadi de Gran Canària , on els dos equips van aconseguir una ajustada victòria (1-2) amb remuntada inclosa.

Els insulars han fonamentat el seu joc a fer-se forts com a locals on només han cedit 4 derrotes, dues contra els ja citats Barça i Madrid.

Un dels destacats, Mika Mármol, podrien sortir a un gran d'Europa

Una de les conseqüències de la bona temporada que estan fent els de García Pimienta és que alguns dels jugadors que més estan destacant estiguin sota el radar d'alguns grans d'Europa. I un és el central català Mika Mármol. La campanya del defensa està sent per emmarcar, ja que s'ha fet una peça clau a l'eix de la defensa, destacant per la seva alta capacitat a la sortida de pilota i la seva contundència i solidesa defensiva.

Marbre ha suscitat l'interès del Grup City, que contemplaria la compra del jugador, que té contracte amb la UD Las Palmas fins al 2026, i una possible cessió al Girona. A més, cal recordar que dins de qualsevol possible operació també hi ha el Futbol Club Barcelona, que segueix comptant amb el 50% dels drets del futbolista una vegada l'entitat groga va pagar 1.900.000€ a l'Andorra per aconseguir aquest 50% dels drets que tenia el conjunt andorrà.

Emirhan Topçu, l'alternativa exòtica a Mika Marbre

Als despatxos de la UD Las Palmas ja s'han posat a treballar des de fa temps per buscar un possible reemplaçament a l'absència del central groc, i l'alternativa que cobra més força és la del futbolista turc del Rizespor, Emirhan Topçu. El central esquerrà de 21 anys seria un dels elegits per a García Pimienta, i més veient la gran temporada que el futbolista otomà està fent al seu club.

Emir Han Topçu 2022-2023 Çaykurrizespor

Topçu destaca pel seu poder aeri, gran col·locació al camp i capacitat de lideratge que té en la línia defensiva. Característiques totes elles que el fan ser un candidat ferm per acabar recalant al quadre canari. L'operació per aconseguir els serveis de Topçu rondarien els 5 milions d'euros més variables, i el seu contracte amb el club groc seria fins al 2028.

A l'actual curs Emirhan Topçu ha disputat 26 dels 29 partits i en què ha donat 2 assistències de gol. L'arribada del defensor turc seria una bona alternativa per suplir la més que possible vacant que deixarà Mika Marbre.