Muntatge amb una imatge de l'Estadi de l'Eldenc, el Pepico Amat. A la dreta, dins d'un cercle, el porter que interessa a l'Eldenc després d'aturar una pilota

La sensació de Primera RFEF que interessa a l'Eldenc i altres equips de Segona

El porter que podria fitxar l'Eldenc interessa diversos equips de la Lliga Hypermotion

Els equips que militen a la lliga Hypermotion no tenen grans pressupostos que els permetin desemborsar elevades sumes de diners a l'hora de fitxar. Aquest fet obliga els clubs a haver de mirar divisions inferiors per detectar potencials fitxatges per a les seves plantilles. I un dels equips que s'està plantejant seriosament el fitxatge d'un futbolista de la Primera RFEF és el CD Eldense. El club alacantí, un dels més modestos de la categoria, consumia el seu ascens a la categoria de plata del futbol espanyol. Una categoria que suposa el màxim nivell que ha aconseguit assolir l'Eldenc des de la seva creació el 1921.

Els blaugranes només han estat en segona divisió en 6 ocasions en els seus més de 100 anys d'història, sent la 7a plaça la seva millor classificació històrica aconseguida mai la temporada 1962/1963. L'Eldenc, que juga com a local al Nou Pepico Amat, ha tingut sempre la competència d'equips de la regió com l'Elx, l'Alacant o l'Hèrcules CF. En el curs actual, l'equip que dirigeix Fernando Estévez transita en una còmoda 12a posició mantenint a 11 punts de marge les places de descens, i que no fa pensar que la seva continuïtat a la categoria perilli aquest any.

El porter Salvi Carrasco interessa a l'Eldenc

No obstant, la seva bona posició a la taula no treu que el conjunt alacantí estigui mirant ja jugadors de cara a la temporada que ve. Un dels noms que sonen amb força és el possible fitxatge del porter del SD Tarazona de la Primera RFEF, Salvi Carrasco. Carrasco és un jove poter de 23 anys que ja té experiència en la categoria havent passat per equips com Jerez CD o el CD San Roque de Lepe.

¿HABLAMOS DE REFLEJOS? Stamatakis, Marín, Salvi y Mackay, candidatos a MEJOR PARADA de la JORNADA 34

Aquesta temporada ha encaixat 7 gols en els partits que ha disputat, deixant fins a 3 ocasions la porteria a 0. Les bones actuacions del porter malagueny haurien suscitat no només l'interès de l'Eldenc sinó d'altres equips de la Lliga Hypermotion que veuen a Carrasco un jove talent amb gran projecció de futur i que podria, molt aviat, fer un salt en la seva carrera esportiva arribant a la categoria de plata del futbol espanyol.